23948sdkhjf

Året der gik: Dem med plusserne

Det går helt klart i den rigtige retning, og en lang række virksomheder kunne præsentere fremgang og sorte tal på bundlinjen i årets løb.
Energy Supply runder sit tilbageblik på 2015 af med at sætte fokus på de virksomheder, der skabte overskud i det forgangne år.

Hos NGF Nature Energy landede man et resultat på 16 mio. kr ., hvilket er dobbelt så meget som budgetteret. Fordelagtige gashandler og fokus på finanserne har givet pote.

- Der er ikke noget sofistikeret over vores gode resultat: Vi har været alt igennem og sørget for ikke at bruge mere, end det vi har brug for, forklarede adm. dirketør Ole Hvelplund til Energy Supply tidligere på året.

Hos Hofor Fjernkøling leverede man også bedre end ventet. Omsætningen landede på 30,7 mio. kr. og årets resultat før skat på 8 mio. kr., hvilket er det bedste resultat til dato. Nu stiler man efter nye forretningsområder.

I 2015 var der også godt gang i salget af præisolerede fjernvarmerør. Det mærkede man især hos Isoplus Fjernvarmeteknik, der mere end tredoblede årets resultat før skat.

Biogas- og fjernvarme-aktiviteter kastede også godt af sig hos Envidan Energy, der firedoblede sit overskud. , mens det hos Seas-NVE var havvind , der fik stor betydning for resultatet, da vindmølleparken Rødsand 2 alene bidrog med 117 mio. kr. til årets resultat.

Læs også:
Kedelproducent finder fremgang på 20 procent lidt kedelig
Utilfredshed trods millionoverskud -
Danske Commodoties konsoliderer sig til omsætningsrekord
Tilfredsstillende år for (bio)gassen
GW Energi vender minus til plus
Vindenergi Danmark med rekordoverskud
Aura Energi er kommet godt fra start
Positive vinde over energi Fyn
Jysk Energi fordobler overskuddet
SK Forsyning lander millionoverskud

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109