23948sdkhjf

SK Forsyning lander millionoverskud

Store investeringer - og ikke mindst et tilfredsstillende resultat i 2014, lyder det fra ledelsen i SK Forsyning.
Årsregnskabet for koncernen for 2014 udviser et samlet overskud på 95,5 mio. kr. før skat og 74,8 mio. kr. efter skat. Resultatet svarer dermed i al væsentlighed til det forventede resultat på 96 mio. kr. før skat.

- Som repræsentant for den daglige ledelse af SK Forsyning kan jeg med sindsro sige, at regnskabet er tilfredsstillende. Der var budgetteret med et overskud på 65,8 mio. kr. efter skat, og det er altså blevet en anelse bedre end forventet. Regnskabet viser, at virksomheden gør det godt. Vores anlægsprojekter skrider planmæssigt frem, og der er styr på økonomien. Ledelsen er tilfreds på koncernens vegne, og personligt glæder jeg mig også over, at medarbejderne gør en fremragende indsats. Det kan de godt tillade sig at være stolte af, siger økonomidirektør i SK Forsyning Jan Østerskov.

Koncernens samlede bruttoomsætning udgjorde 864 mio. kr., hvilket er meget tæt på den realiserede bruttoomsætning i 2013 på 865 mio.kr.

Koncernens samlede driftsomkostninger har i 2014 udgjort 390 mio. kr., hvilket er 3 mio. kr. lavere end i 2013.

I 2014 har koncernen samlet set investeret for 247 mio. kr. blandt andet i SK Varme A/S, som har stået for opførelsen det nye flis-fyrede værk på Stop 39. Endvidere har SK Spildevand A/S og SK Vand A/S - efter nogle år med meget store investeringer - stabiliseret sig på et investeringsniveau, hvor der kan finansieres uden optagelse af lån.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078