23948sdkhjf

Aura Energi er kommet godt fra start

AURA Energi har netop aflagt sit første årsregnskab, siden selskabet i 2014 blev dannet, og det nye selskab er kommet godt fra start med et mindre overskud.
Aura Energi omsatte i 2014 for 961 mio. kr., hvilket er en vækst på 11,5 % i forhold til sammen­ligningsgrundlaget for 2013. Overskuddet blev 1 mio. kr., og egenkapitalen er herefter 2,4 mia. kr. Resultatet er skabt i et marked med hård konkurrence og samtidig med, at der er brugt mange kræfter på at få sammenlægningen til at falde på plads.

- Det er vores mål at være kendt som et førende og troværdigt energiselskab i Danmark, fortæller bestyrelsesformand for Aura Energi, Allan Werk.

For at klare sig i den hårde konkurrence, har Aura Energi stort fokus på kundeoplevelsen og på at drive virksomheden effektivt og lønsomt.

- Inden for forretningsområderne elhandel, installation og energirådgivning har vi stærke positioner – også uden for vores forsyningsområde. Vi er glade for, at vores kundeloyalitet ligger i top, og at vi har en høj gentegningsprocent blandt vores kunder i Aura El-handel. Disse positioner vil vi vedligeholde og styrke i 2015 og årene frem, siger adm. direktør Carsten Höegh Christiansen.

Stærk på fibernet
Med datterselskabet Aura Fiber står Aura Energi stærkt på bredbåndsmarkedet i Østjylland, og det er forventningen, at en stor del af de kommende års vækst skal komme herfra. Aura Fiber har allerede i dag mere end 22.000 kunder. Yderligere 43.000 potentielle kunder har fiber ført til skel og kan tilsluttes.

I forbindelse med dannelsen af Aura Energi fik Aura Fiber mulighed for også at udrulle fibernet i Brabrand og Viby, og det arbejde begynder i 2015.

- Vi er stolte af det økonomiske resultat, og vi er rigtig glade for, at vi er nået så langt med sammenlægningen af selskaberne i 2014. Vi skylder medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en stor tak for opbakningen i 2014. Uden den var vi ikke kommet så langt på så kort tid, slutter Carsten Höegh Christiansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14