23948sdkhjf

S er trygge ved fjernvarmesalg: Der er ikke noget at komme efter

Det Konservative Folkeparti i Odense er imod et salg af Fjernvarme Fyn til Energi Fyn og sår nu tvivl om salgsprocessen er lovlig. 

Formand for partiet Søren Windell har fået en advokat til at undersøge om salget er i strid med Varmeforsyningslovens paragraf 23f. 

Af paragraffen fremgår det at et anlæg som Fjernvarme Fyn først skal udbydes til de forbrugere, der modtager produktet, inden man kan overdrage anlægget til en anden part, hvilket ikke er tilfældet her, skriver TV2 Fyn

Og ifølge advokat Pernille Aagaard Truelsen, der har undersøgt sagen for Det Konservative Folkeparti er salget ulovligt, netop på grund at anlægget ikke er tilbudt til forbrugerne først. 

Det mener Socialdemokratiets politisk ordfører i Odense Kommune Cæcilie Crawley derimod ikke. 

Hun siger til TV2 Fyn, at der er styr på de juridiske detaljer. 

- Da jeg først hørte om det, blev jeg overrasket, men i løbet af dagen har vi fået svar fra advokaterne tilknyttet slaget af Fjernvarme Fyn, der for det første fortæller, at det er blevet undersøgt i processen og for det andet gælder paragraffen ikke, fordi vi sælger fjernvarmen som ét stort holdingselskab, siger Cæcilie Crawley til TV 2 Fyn. 

Hun vælger fuldt og helt at støtte sig til advokaterne fra Horten, som har fungeret som kommunenes rådgiver i forbindelse med salget. 

Hun understreger derfor også over for TV2 Fyn, at der ikke er noget at komme efter. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109