23948sdkhjf

Opfordring: Fortsæt med at søge fjernvarmepuljen selvom den er tom

Det er vigtigt at de danske fjernvarmeselskaber fortsat søger midler fra Fjernvarmepuljen, selvom der allerede er søgt om flere midler end der er afsat. 

Sådan lyder det fra Dansk Fjernvarme - og der er mening med galskaben siger chefkonsulent i Dansk Fjernvarme, Nicolai Kipp, om sin opfordring til medlemmerne.

- Det er vigtigt, at fjernvarmeselskaberne sender et klart signal til politikerne om, at der er brug for midler til Fjernvarmepuljen, og når nu puljen er opbrugt er det vigtigt at signalere, at der er brug for flere midler – og det sker nok bedst ved, at medlemmerne fortsætter med at sende ansøgninger ind, siger Nicolai Kipp i en artikel på Dansk Fjernvarmes hjemmeside. 

Dansk Fjernvarme arbejder i øjeblikket på at få flere midler over i puljen for indeværende år. Håbet er at politikerne således beslutter at flytte midlerne fra Fjernvarmepuljen i 2023 til i år - alternativt at overføre ubrugte midler fra andre puljer over i Fjernvarmepuljen. 

Der er per dags dato givet tilsagn til støtte på 151.401.997 kr. ud af 265 mio. kr. Indtil der er blevet givet tilsagn til alle 265 mio. kr. holder Energistyrelsen fjernvarmepuljen åben.

I sidste uge kunne Dansk Fjernvarme oplyse at fjernvarmeselskaberne indtil videre havde indsendt projektforslag for samlet ca. 274 kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
S-ordfører efterlyser plan for energiparker: - Vi er utålmodige
DI ønsker vished om dansk brintinfrastruktur
Sol og vind satte sidste år rekord i Europas elproduktion
Ubemandede fartøjer kan bidrage til at mindske flaskehalse inden for havvind
Vejledende grænseværdier skal sikre god elkvalitet
Nordic Solar indviede sin første solpark i biodiversitetens tegn
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.11