23948sdkhjf

Innoterm og Dansk Energi Service får ny direktør

Varmepumpe - og køleanlægsspecialisten Innoterm og leverandør af energitekniskeanlæg til fjernvarme og industri Dansk Energi Service har fået ny direktør.

47-årige Anders Busk Nielsen er nemlig ansat som administrerende direktør for begge virksomheder, der tilsammen udgør den samlede projektforretning i Exodraft Gruppen.

- Formålet med at ansætte Anders som administrerende direktør for både Innoterm og Dansk Energi Service, er at skabe en stærk projektforretning og udvikle de synergier der naturligt er imellem de to selskaber, og dermed udnytte den unikke platform som virksomhederne har i form af deres fælles virke som totalleverandør og servicepartner af energitekniske anlæg til industri og fjernvarme, skriver selskaberne i en pressemeddelelse. 

Anders er 47 år, uddannet civilingeniør og kommer fra en rolle som Chief Technical Officer ved Carsoe og før det mange års erfaring fra Aalborg Industries/Alfa Laval og Aalborg Engineering.

- Vi ser et kæmpe potentiale i at udnytte de synergier der naturligt er mellem selskaberne og forventer betydelig vækst på både ny-salg og serviceforretningen de kommende år. Endvidere styrkes vores projektorganisation når kompetencer og viden deles på tværs af selskaberne, siger Anders Busk Nielsen.

Exodraft ejerskab

Dansk Energi Service er som nævnt et service- og entreprenørfirma, der beskæftiger sig med alle former for energitekniske anlæg til fjernvarmeværker samt store og mellemstore industrier. Selskabet blev i 2020 en del af Exodraft Gruppen. 

Her stødte Innoterm - sammen med søsterselskabet IM Gruppen - til i august 2021. 

Købene af IM Gruppen og Innoterm er et led i Exodrafts strategi om at blive en markant aktør indenfor den grønne omstilling. 

Innoterm landede i året før opkøbet - altså i 2020 - et bruttoresultat på 26,2 millioner kroner og et overskud på godt 3 millioner kroner. Dansk Energi Service endte med et bruttoresultat for 2020 på 8,5 millioner kroner og et overskud på rundt regnet en million.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094