23948sdkhjf

Dall Energy kridter den franske bane op med endnu en ordre

I december 2020 idriftsatte Dall Energy sit første anlæg i Frankrig. I løbet 2021 har den ene franske delegation efter den anden været i Danmark for at tjekke Dall Energys anlæg og teknologi ud. Først i Sindal – siden i Sorø.

Og kort før jul kunne stifter og CEO Jens Dall sætte sin underskrift på endnu en fransk kontrakt.

- Vi underskrev kontrakt for leverance af et Dall Energy 9,9 MW biomasse forgasnings- og forbrændingsanlæg til det franske energiselskab Coriance, oplyser Dall Energy til Energy Supply.

Anlægget skal opføres i byen Salon de Provence, der ligger i nærheden af Marseille i Sydfrankrig. Her skal det indgå i et allerede eksisterende fjernvarmenet, der skal udbygges, samt fungere i samspil med et solvarmeanlæg. I Coriances optik er det blandt andet her Dall Energys anlæg skiller sig ud.

- Dall Energys teknologi er yderst velegnet til netop at kunne regulere op og ned ret hurtigt i forhold til varmeefterspøgslen. Samtidig er teknologien meget effektiv og giver den laveste varmepris. Det er desuden et plus, at Dall Energys anlæg kan benytte brændsler af meget forskellig art og fugtigheder, lyder det fra det franske energiselskab.

Anlægget, der skal opføres i Salon de Provence, inkluderer alt fra ovn, kedel, scrubber og absorptionsvarmepumpe til skorsten.

Franske fristelser

Som nævnt har Jens Dall i de seneste år været travlt optaget af at vise franskmænd rundt i Danmark. Han har haft repræsentanter fra energiselskabet Dalkia og nu altså også Coriance med rundt og ’sparke dæk’.

I efteråret var det så seks direktører og specialister fra den store franske energileverandør Engie, der slog et smut forbi. 

 Der er altså store muligheder i Frankrig for Dall Energy. 

- Vi har rigtigt mange forespørgsler også fra alle de andre store energiselskaber i Frankrig, så vi ser frem til at levere et større antal anlæg i Frankrig i fremtiden, lyder det fra Dall Energy.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094