23948sdkhjf

Ugens rokader: Nyt fra Hofor, Lundsby Biogas, Nordic Solar og Rambøll

Cerius & Radius

Elnetselskaberne Radius og Cerius, der transporterer strøm til det meste af Sjælland, henter to nye, eksterne bestyrelsesmedlemmer.

Ind i bestyrelserne træder Hanne Christensen og Søren Eriksen.

Søren Eriksen er til daglig CEO i Viegand Maagøe og har tidligere blandt andet været direktør i DSB og CFO i TDC. Han skal i særlig grad bidrage med sin viden og erfaring inden for drift og udvikling af kritisk infrastruktur.

Hanne Christensen er CEO i Force Technology og har tidligere haft flere stillinger i Rambøll, senest som direktør. Hun skal især bidrage med sin faglige indsigt i energifaglige og energipolitiske forhold.

Radius og Cerius driver tilsammen 43.000 kilometer elnet på Sjælland og sikrer transporten af cirka 40 procent af det samlede danske strømforbrug.

Flex Wind ApS

Erwin Kronborg Tøt er indtrådt i bestyrelsen hos Flex Wind ApS i stedet for Jens Nygaard Laursen (kilde: CVR).

Flex Wind ApS installerer og servicerer vindmøller.

Hofor

Teknisk direktør Bjarne Korshøj forlader selskabet efter seks år på posten.

Læs mere: Intet 'hu hej vilde dyr' over beslutningen

Lundsby Biogas

Lundsby Biogas har fået ny direktør. 

Læs mere om det her

Nature Energy Biogas A/S

Jesper Teddy Lok er indtrådt som bestyrelsesformand hos Nature Energy Biogas A/S og NGF General Partner ApS i stedet for Peter Gæmelke (kilde: CVR).

Nature Energy opfører og driver biogasanlæg.

 Læs mere: Nature Energy skifter ud på formandsposten

Nordic Solar A/S

Anders Søgaard-Jensen er indtrådt i direktionen hos Nordic Solar A/S (kilde: CVR).

Nordic Solar A/S er et investeringsselskab, der investerer i solenergi.

Procon Wind Energy A/S

Lars-Henrik Qvernheim Røren er indtrådt som bestyrelsesformand hos Procon Wind Energy A/S. Samtidigt er Christopher Andersen Heidenreich og Eric Jacobs indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Kramer, Claus Jørgen Søgaard Poulsen, Frederik Søgaard Poulsen og Klaus Toftgaard Spens. Lars-Henrik Qvernheim Røren er indtrådt som bestyrelsesformand hos Procon Technic A/S i stedet for Carl Erik Skovgaard, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Niels Brix, Christopher Andersen Heidenreich og Eric Jacobs indtrådt i bestyrelsen i stedet for Claus Jørgen Søgaard Poulsen og Frederik Søgaard Poulsen. Lars-Henrik Qvernheim Røren er indtrådt som bestyrelsesformand hos Procon Group ApS i stedet for Carl Erik Skovgaard, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Niels Brix, Christopher Andersen Heidenreich og Eric Jacobs indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Kramer, Claus Jørgen Søgaard Poulsen, Frederik Søgaard Poulsen og Klaus Toftgaard Spens (kilde: CVR).

Procon Wind Energy A/S udfører tekniske installationer på havvindmøller.

Rambøll Oil & Gas Middle East A/S

Christine Jøker Lohmann er indtrådt i bestyrelsen hos Rambøll Oil & Gas Middle East A/S i stedet for Erik Simonsen (kilde: CVR).

Rambøll leverer rådgivning og løsninger indenfor infrastruktur, telekommunikation, miljørigtig projektering, fjernvarme samt vandforsyning.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11