23948sdkhjf

Lundsby Biogas har fået ny direktør

Niels Pedersen er i august tiltrådt som ny direktør hos Lundsby Biogas. 

Ansættelsen af Niels Pedersen sker som et led i en ambitiøs vækstplan, der blandt andet skal sikre at den midtjyske biogasudvikler får succes på det internationale marked. 

Lundsby Biogas har i de seneste år oplevet en stigende vækst på det danske marked, og det har sat skub i en række store internationaliseringsdrømme.

Niels Pedersen siger om ansættelsen hos Lundsby Biogas: 

- Det er med stor glæde, at jeg nu bliver en del af Lundsby Biogas, der samtidig tager hul på et ambitiøst væksteventyr i udlandet. Jeg overtager sammen med direktørposten en solid virksomhed, som har et stort potentiale til at blive en international succes. Det skyldes i høj grad virksomhedens kompetencer og referencer, men også ejerkredsen og ledelsens ambitiøse opbakning vedrørende internationalisering og vækst.

Niels Pedersen kommer fra en stilling som CEO/Partner hos Accurate Products. Derudover har han omfattende erfaringer med salg, projektering og opførelse af procesanlæg over det meste af verden.

Niels Pedersen har gennem sin karriere arbejdet med strategi og ledelse i projektorienterede internationale virksomheder som ABB, APV, Anhydro (nu SPX flow) samt Graintec og besidder herudover en række bestyrelsesposter hos blandt andre Daniit og Accurate Products.

Flere hænder skal sikre fortsat vækst

Vækststrategien hos Lundsby Biogas har foruden et internationalt gennembrud fokus på udvidelse af det eksisterende kundesegment samt skalering af virksomhedens turnkey-projekter. Den nye direktør ser i den forbindelse udvidelse af medarbejderstaben som en afgørende faktor for at sikre fortsat vækst.

- Selvom virksomheden har oplevet stigende vækst de seneste år, er vi ikke i mål endnu. Vi ser et fortsat stort vækstpotentiale, og det betyder blandt andet, at jeg forventer at opruste med endnu flere medarbejdere både lokalt, landsdækkende og på nye markeder den kommende tid, siger Niels Pedersen.

Lundsby Biogas har allerede siden 2019 fordoblet antallet af medarbejdere, og virksomheden beskæftiger i dag mere end 30 ansatte på hovedkontoret i Løgstrup.

Erstatter Ricco

Niels Pedersen erstatter Ricco Veile, der fratrådte stillingen pr. 30. juni 2021, efter at have siddet på posten siden august 2019.

I sin tid erstattede Ricco Veile den daværende direktør Gert Rosenqvist, der i dag er CTO og partner i Lundsby Biogas. 

Ricco Veile er i dag selvstændig med virksomheden Hem Elektro. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093