23948sdkhjf

Envidan overtager svensk virksomhed og 47 ansatte

Som et led i sin ambitiøse vækststrategi har Envidan netop overtaget det svenske VA Ingenjörerna (VAI), der er specialister i højteknologiske vandrensningsløsninger til kommuner og industrier i Sverige.

- Vi er stolte af at kunne præsentere VA Ingenjörerna som en del af Envidan. VAI har nogle meget stærke kompetencer inden for vores fagområder med fokus på blandt andet totalentrepriser inden for vand- og spildevandsanlæg, som komplementerer vores eksisterende forretning rigtig godt – både i Sverige, men også i forhold til vores danske og norske forretninger, siger CEO hos EnviDan Morten Fjerbæk.

VAI beskæftiger 47 medarbejdere fordelt på fem kontorer i Sverige, og har siden 1991 leveret entrepriseløsninger inden for såvel vand som spildevand til de svenske kommuner, forsyninger og industrien.

Det samme som før

General Manager i VAI Anders Ekström bliver administrerende direktør for det nye selskab, som han skal være med til at udvikle sammen med alle de medarbejdere, der også i dag er en del af virksomheden.

Det vil derfor være ’business as usual’ for kunderne, og det er helt essentielt for VAI, at oplevelsen for kunderne forbliver den samme.

- Vi har en stærk position på det svenske marked, hvor vi er kendt for vores høje kvalitet og tekniske ekspertise i projekterne. Sådan vil det også være i fremtiden. Vi glæder os til at blive en del af Envidan, som i salgsprocessen har vist et stort kendskab til vores fagområde, og som ønsker at bygge videre på den stærke position, vi har i branchen, siger Anders Ekström.

Første skridt

I december 2020 skiftede Envidan selv ejere, da den europæiske kapitalfond Waterland overtog aktiemajoriteten i virksomheden. Sammen har de to lagt en vækststrategi, som skal videreudvikle Envidan, med en ambition om at skabe en europæisk miljøvirksomhed, som leverer løsninger inden for hele vandkredsløbet.

- Det handler således om at vokse i dybden og ikke i bredden. Vi vil skabe det bedste faglige miljø inden for vores felt, hvor der for alvor er plads og kompetencer til at udvikle de løsninger, som vandsektoren efterspørger, såvel lokalt som globalt, siger Morten Fjerbæk. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.079