23948sdkhjf

Hofor og Biofos skal have ny formand: Her er hun

Københavns Kommune har indstillet Susanne Juhl som afløser for Leo Larsen i bestyrelserne for henholdsvis hovedstadsområdets forsyningskoncern Hofor og spildevandsrensningskoncernen Biofos.

Det sker efter, at Leo Larsen, der gennem 13 år har været formand for bestyrelserne, tidligere på året bebudede sin afgang.

Blå Bog

Susanne Juhl er 50 år og har en cand.scient.pol. af uddannelse og har lang række topposter og tillidserhverv på cv'et.

Hun har tidligere været administrerende direktør for HMN Naturgas I/S og afdelingschef i Klima- og Energiministeriet.

Susanne Juhl er i dag næstformand for M.J. Eriksson A/S og Nunaoil A/S samt medlem af bestyrelserne for Danmarks Tekniske Universitet, Evida A/S, Politiken Fonden og JP/Politikens Hus A/S.

Derudover er Susanne medlem af regeringens ekspertgruppe vedrørende en grøn skattereform.

Kilde: Hofor/Biofos

- I de kommende år står de to virksomheder (Hofor & Biofos, red.) overfor milliardstore investeringer i blandt andet klimatilpasning, ny infrastruktur og ny teknologi til at mindske hovedstadens miljø- og klimaaftryk yderligere. Det er opgaver, der kræver tyngde, erfaring, overblik, og gode kommunikationsevner. Vi er overbeviste om, at Susanne Juhl er den rette til opgaven, siger Københavns overborgmester Lars Weiss siger om valget af Susanne Juhl.

Valget af Susanne Juhl til bestyrelsesformand vil formelt finde sted på de kommende generalforsamlinger i Hofor og Biofos selskaberne ultimo maj måned

- Jeg glæder mig meget til at blive bestyrelsesformand for de to største leverandører af forsyning i hovedstadsområdet og til samarbejdet med de mange ejer-kommuner. Det er to virksomheder, som er en vigtig del af folks liv og har meget ambitiøse mål for bidrag til Danmarks grønne omstilling. Med mine næsten 25 års erfaring med energi, infrastruktur og regulering ved jeg, at det er vores ansvar at dele vores viden og finde gode løsninger i samarbejde med andre virksomheder, kunder og vores ejere, siger Susanne Juhl.

Susanne Juhl overtager formandsstolen den 26. maj 2021 i Biofos og den 28. maj 2021 i Hofor.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094