23948sdkhjf

True Energy indgår fjerde partneraftale med dansk energiselskab

True Energy har ikke som selskab ikke mange år på bagen. Rent faktisk kun to. Alligevel er det lykkedes grundlægger og direktør i True Energy Charlotte Sand at tiltrække den ene investor efter den anden og indgå den ene partneraftale efter den anden.

For knapt er blækket på den kontrakt, hun underskrev med investorerne GEV, RAH og Thy-Mors Energi, der gennem deres fælles selskab RGT Holding A/S i februar købte sig ind i True Energy, blevet tørt, før hun har haft gang i pennen igen.

Denne gang er der indgået en partneraftale med energiselskabet Goenergi – hvilket er det fjerde energiselskab, der inden for de seneste måneder har ønsket at gøre brug af True Energys app.

Tidligere har True Energy indgået aftaler med Modstrøm, Samstrøm og Aura.

- Den nye aftale er en super nyhed for både True Energy, Goenergi og elforbrugerne. Vi ser tydeligt, at forbrugerne både herhjemme og i udlandet vil den grønne omstilling. True Energys løsninger giver dem muligheder for at tænke og handle mere grønt i hverdagen. Den nye samarbejdsaftale vil hjælpe med at videreudvikle services og produkter, der vil komme både True Energy, goenergi og vores kunder til gode, siger Charlotte Sand.

700 er med
Aftalen med Goenergi betyder at de kunder, der får deres strøm gennem
energiselskabet nu også kan få adgang til True Energys app, hvor udgangspunktet er automatisk forskydning af elbilers opladning til de timer i døgnet, hvor strømmen er billigst og mest klimavenlig. Samtidig kan elbilens batteri indgå i reguleringskraften af det samlede elnet i Danmark.

Direktør hos Goenergi Jacob Møller fortæller, at over 700 kunder allerede har downloadet True Energy-appen, som spiller en central rolle i den nye samarbejdsaftale.

- Samarbejdet mellem Goenergi og True Energy giver nye muligheder for vores kunder til yderligere at indstille, automatisere og optimere deres hverdag og elforbrug – både i dag og i fremtiden. Samarbejdet åbner for fleksibelt at kunne reagere på pris og CO2-udsving, en yderligere sikring af elnettet, og at vi i fællesskab kan støtte op om den grønne omstilling, siger Jacob Møller.

Goenergi er ejet af RAH i Ringkøbing, Thy-Mors Energi i Nykøbing Mors og Thisted samt MES i Brande. De tre ejere har alle lagt deres tidligere elhandelsaktiviteter ind i det fælles selskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095