23948sdkhjf

Icopals energitag vinder DIs produktpris 2011

Icopal har netop vundet den prestigefyldte produktpris fra erhvervsorganisationen DI for sit klimavenlige Icopal Energitag - en kombination af jordvarme og tagpap.
Jordvarme på taget kan give danske boligejere besparelser på varmeregningen og samtidig reducere CO2-udslippet til atmosfæren med op til 40 procent, skriver Icopal på sin hjemmeside.

Prisen går til...
Produktprisen 2011 fra erhvervsorganisationen DI gik til Icopal for virksomhedens klimavenlige Icopal Energitag. Det nu prisbelønnede princip bag energitaget er en kombination af jordvarme og almindeligt tagpap.

DI’s Produktpris 2011 blev overrakt af fungerende økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen som afslutning på organisationens erhvervspolitiske topmøde. Prisen uddeles en gang om året som en hæder til en virksomhed, der formår at udvikle fremragende løsninger til kunderne.

Gulvvarme, jordvarme & tagpap
Icopal Energitag er i princippet en krydsning mellem et væskebåret gulvvarmesystem og et jordvarmeanlæg. Energitagets tagflade optager energi fra vind, regn og sol.

Fra Energitaget føres energi ned til den tilsluttede varmepumpe, som trækker energien ud af væsken og anvender den til opvarmning af bygningen.

Stor glæde & en bronzeskulptur
- Det er en stor glæde at blive anerkendt for det arbejde, vi i Icopal lægger kræfter og kreativitet i. Vi ser også prisen som en anerkendelse af Icopals bestræbelser på at finde innovative og klimavenlige løsninger til byggeriet, siger adm. direktør Søren Drewsen, Icopal Danmark.

Ud over hæderen består DI’ Produktpris 2011 også af bronzeskulpturen ”Kimen”, som er udført af den danske billedhugger Christian Svendsen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125