23948sdkhjf

Nye energiprojekter på vej

Etablering af 80 MW elkedel 
Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S (CTR) har fremsendt et projektforslag til etablering af 80 MW elkedel på Transformervej 7A i Gladsaxe til spids- og reservelastforsyning til Gladsaxe Kommune. 

Miljøudvalget i Gladsaxe Kommune besluttede forleden at sende forslaget i fire ugers offentlig høring blandt berørte parter. Efter høringen sendes forslaget til endelig politisk behandling og byrådets godkendelse. 

CTR har behov for etablering af ny spids- og reservelastkapacitet til forsyning af deres forsyningsområde i de fem interessentkommuner - Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, København og Tårnby. Der investeres 48,5 mio. kr. i den nye spids- og reservelastcentralelkedel, som ifølge planerne står klar til drift i løbet af 2020. /Gladsaxe Kommune

Læs mere her: CTR skruer op for 80 MW kedel

Biogasanlæg 
Ringkøbing-Skjern Kommune har modtaget en ansøgning om at etablere et mindre biogasanlæg på Mosegårdsvej 2, Hemmet. 

Biogassen skal bruges til at producere varme til cirka 30 husstande i Sdr. Vium by og el til det offentlige net. 

Administrationen har vurderet, at realisering af det ansøgte projekt kræver udarbejdelse af en lokalplan samt et kommuneplantillæg, som rammelægger området til teknisk formål. 

Teknik- og miljøudvalget besluttede forleden at anbefale, at lokalplanlægningen sættes i gang for ansøgers regning og risiko./ Ringkøbing-Skjern Kommune

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125