23948sdkhjf

Eniigs nye navn er allerede optaget

Da SE og Eniig i sidste uge stod frem og afslørede en af de største fusioner i energisektoren i længere tid var det under navnet Norlys.

Men det har nu vist sig at, der allerede er en virksomhed, der opererer i Danmark under det navn, nemlig den norske koncern Norlys, der beskæftiger sig med udendørsbelysning og har dansk base i Vejle.

Dermed risikerer SE og Eniig at ende i en navnestrid. Endnu en gang, fristes man til at sige, i hvert tilfælde for Eniigs vedkommende.

Eniig endte nemlig, efter fusionen af EnergiMidt og Himmerlands Elforsyning og dannelsen af Eniig-koncernen i 2016, i en strid med energiselskabet Ewii, der mente, at navnet Eniig var en daglig krænkelse af deres navn.

Navnesagen fik dog en ende sidste år, da Vester Landsret konkluderede at:

- Eniig fortsat havde ret til at bruge navnet Eniig, webdomænet eniig.dk samt koncernens logo.

Forventer at løse det
Nu står Eniig altså igen i en lignende situation - og så alligevel ikke helt, lyder det fra koncernen.

- Vi er opmærksomme på situationen, som vi forventer vil blive løst. Vurderingen er, at der ikke kommer nogen sag, da det ikke er konkurrerende virksomheder, der opererer i samme segment, oplyser Eniig til Energy Supply.

Samtidig slås det fast, at selskabet ikke på nogen måde ønsker at ende i samme situation som med Ewii-Eniig-sagen.

- Vores jurister er ikke helt dykket ned i det endnu, og vi er i startfasen af en håndtering af sagen, lyder det fra selskabet.

SE og Eniig var forud for fusionen og navneskiftet klar over, at der fandtes en navnesøster.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097