23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

I denne uge er der nyt fra blandt andre Forsyningstilsynet, Dansk Shell, Ewii og Ørsted

A/S Dansk Shell
Lars Trothe er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos A/S Dansk Shell i stedet for Michael Kollerup Kroløkke (kilde: CVR).

A/S Dansk Shell sælger energi- og olieprodukter til både private og virksomheder.

Alfa Laval Nordic A/S
Christel Andersen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Alfa Laval Nordic A/S i stedet for Brian Jensen (kilde: CVR).

Alfa Laval Nordic A/S er leverandør af produkter og systemer samt salg af reservedele og service inden for separering, varmeveksling og væsketeknik i Danmark.

Better Energy World A/S
Annette Egede Nylander er trådt ind i bestyrelsen hos Better Energy World A/S (kilde: CVR).

Better Energy investerer i vedvarende energiprojekter som sol, vind og biomasse.

Danish Offshore Gas Systems A/S
Lotte Rosenberg er trådt ind i betsyrelsen hos Danish Offshore Gas Systems A/S i stedet for Søren Christian Høegh Scherfig (kilde: CVR).

Danish Offshore Gas Systems A/S er ejet af Ørsted og beskæftiget med distribution af gas.

DMA International ApS
Peter Hansen er indtrådt som administrerende direktør hos DMA International ApS, ligesom Finn Dich Samuelsen er trådt ind i direktionen. Samtidig er Aage Christian Hansen trådt ud af direktionen og som næstformand for bestyrelsen. Desuden er Michael Gaarmann trådt ud som bestyrelsesformand, ligesom Michael Nielsen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

DMA International ApS er leverandør af ingeniørydelser til energisektoren.

Ewii Telecare A/S
Mads Wojtynka er indtrådt som administrerende direktør samt i bestyrelsen hos Ewii Telecare A/S, mens Lars Bonderup Bjørn er trådt ud af direktionen og bestyrelsen. Samtidig er Kristoffer Birger Viktor Axelsson indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Nina Bruun. Desuden er Lars Håkan Johansson trådt ind i bestyrelsen, mens Pernille Nielsen Johannessen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Ewii er et af Danmarks største energiselskaber.

Forsyningstilsynet
Kontorchef for Center for Varme Martin Windelin overgår til en stilling som chefkonsulent i Forsyningstilsynet. Chef for Center for Energibesparelser Christian Parbøl overtager posten som chef for Center for Varme.

Indtil der tiltræder en ny chef for Center for Energibesparelser, vil Christian Parbøl både være chef for Center for Varme og for Center for Energibesparelser. 

Stillingen som kontorchef for Center for Energibesparelser bliver slået op snarest muligt.

Maersk Drilling A/S
Martin Nørkjær Larsen er trådt ind i bestyrelsen hos Maersk Drilling A/S og Maersk Drilling Holding A/S i stedet for Graham Stuart Talbot (kilde: CVR).

Maersk Drilling A/S er leverandør af boreservice til olie- og gasindustrien.

Provas-Haderslev Forsyningsservice A/S
Jannie Westergaard er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Provas-Haderslev Forsyningsservice A/S og Provas Holding A/S i stedet for Winie Evers (kilde: CVR).

Provas står for håndtering af vand, affald og spildevand i Haderslev Kommune.

Stennevad A/S
Claus Boel er udnævnt til bestyrelsesformand hos Stennevad A/S i stedet for Jens Jørgen Secher Klink. Desuden er Thomas Hammer Jørgensen trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Stennevad A/S er leverandør af sikkerhedsudstyr.

Total E&P Angola Block 16 A/S
Olivier Jacques Maurice Jouny er indtrådt som administrerende direktør hos Total E&P Angola Block 16 A/S og Total E&P Angola Block 16 Holdings A/S, mens Laurent Michel Raoul Maurel er trådt ud af direktionerne (kilde: CVR).

Total er et fransk olieselskab.

Wernerfelt A/S
Jørgen Bondegaard Olesen er trådt ud af direktionen og bestyrelsen hos Wernerfelt A/S, mens Lars Møller Lauridsen er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Wernerfelt A/S er leverandør af arbejdsbeklædning.

Ørsted Horns Rev I A/S
Alexander Winther Russo er indtrådt i direktionen hos Ørsted Horns Rev I A/S, Ørsted Nearshore Wind ApS og Ørsted Horns Rev 2 A/S i stedet for Leif Winther (kilde: CVR).

Ørsted er Danmarks største energiselskab.

Ørsted New Bio Solutions China A/S
Mikael Brandt er udnævnt til næstformand hos Ørsted New Bio Solutions China A/S i stedet for Hannes Reuter, der bliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Ørsted er et af Danmarks største energiselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125