23948sdkhjf

Konflikt ved solcelleanlæg afblæst

Fagforbundet 3F fandt mandag eftermiddag en løsning på konflikten ved byggeriet af solcelleanlægget på Lerchenborg Gods. Blokaden af byggepladsen er derfor ophørt.
Mandag-morgen var der blokadevagter fra 3F at finde ved indkørslerne til Lerchenborg Gods og den byggeplads, hvor det 100 hektar store solcelleanlæg opføres. Det skyldtes den tyske virksomhed Schletter GmBH, der ikke har ønsket at indgå dansk overenskomst.

- Der er ved en forhandling i dag kl. 15.00 lykkedes at finde en løsning på ovennævnte konflikt. Resultatet blev, at Schletter GmbH ikke længere er på arbejdspladsen og har fået opsagt deres kontrakt d.d. på arbejdet, skriver 3F på sin hjemmeside.

Schletter GmbHs arbejde, i forbindelse med opførelsen af den 750 mio. kroner dyre solcellepark, er nu overdraget entreprenør Søren Kristiansen.

3F Kalundborg oplyser, at selvom blokaden mod Schletter GmbH er ophørt, så er konflikten mod Schletter ikke afsluttet. Den fortsætter, såfremt firmaet skulle få arbejde på andre danske byggepladser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094