23948sdkhjf

Sønderjysk converter-virksomhed vil runde 100 ansatte: - Man skal gøre sig fortjent til dygtige medarbejdere

Den sønderjyske elektronikproducent Converdan har oplevet stor vækst de seneste år, og de regner med at fortsætte så meget i det spor, at de om tre til fem år har vokset medarbejderstaben fra 40 til 100 ansatte.

Direktør og stifter, Thomas Slivsgaard, har store forventninger til den kommende vækst, og han er sikker på, at Converdan kommer til at være i stand til at tiltrække de rette folk.

- Jeg synes, det er til at få de rette ansatte. Det er klart, at der er høj beskæftigelse i Danmark, og lønnen er høj. Men vi kigger på at være en virksomhed med et formål, som en ny potentiel kollega kan identificere sig med, siger Thomas Slivsgaard.

Det indebærer blandt andet Converdans forretningsområde inden for convertere og power-elektronik, idet mange kan spejle sig at være med til at bidrage til den grønne omstilling.

Men det handler også om at være med til at skabe rammerne for et fleksibelt arbejdsliv, fortæller Thomas Slivsgaard.

- Vi vil gerne være rummelige og give fleksible rammer, så vi gør det nemmest muligt at integrere remote-arbejde og hjemmearbejde. Det gør, at vi kan udvide vores rekrutteringsområde bredt i Danmark og Nordtyskland, siger han.

Bliver nødt til at gøre en indsats

Thomas Slivsgaard fortæller, at Converdan allerede i dag har en ansat i København og en ditto i Berlin. Selv i sådanne tilfælde gør de en dyd ud af at integrere distance-kollegerne i arbejdspladsen.

- Vi gør noget for, at vores folk længere væk stadig kan indgå i de kollegiale relationer. Men det kommer ikke gratis, man bliver nødt til at gøre en indsats, siger han.

Og indsatsen gør de i Vojens, hvor Converdan holder til.

- Man skal gøre sig fortjent til at få dygtige medarbejdere, men hvis man er det ansvar bevidst, så kan man tiltrække dygtige medarbejder, siger Thomas Slivsgaard.

Thomas Slivsgaard siger desuden, at Converdan efter udvidelsen i 2021 har masser af plads til nye kolleger. Han kan dog fortælle, at det ikke er udelukket, at der på et tidspunkt bliver oprettet satellitkontorer andre steder i verden, men det er ikke først for, lyder det.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142