23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Kompetencer

Udløber
4. juli 2025

 

Vores kunders behov ændrer sig konstant, og her er det en af vores fornemmeste opgaver at smede konstruktioner og producere maskiner, som sikrer, at du som kunde har udstyret til at håndtere fremtidens krav. Vi har stor erfaring med at producere løsninger, som hjælper vores kunder inden for industrien, offshore & vind og marine – og vi kan være med lige fra designfasen til produktion og færdig montage. vi arbejder i alt stål som ex. sort, rustfri, duplex og aluminium.

  • Service - Lovpligtige eftersyn og VedligeholdHos Sterke har vi kompetencerne og certificeringerne til at foretage forebyggende vedligeholdelsesarbejde og lovpligtige eftersyn, og vi har stor erfaring samt ekspertise inden for forskellige brancher som industrien, offshore & vind samt marine. Dermed kan vi sikre, at dit produktionsudstyr er helt i orden og forsvarligt til brug i den daglige drift. Samtidig er vi certificeret i hygiejnekvalitetskrav, hvorfor vi også kan udføre eftersyn og service i fødevareindustrien.

 

  • Innovation og DesignInnovation og design
    Vores hold af erfarne ingeniører står klar til at udvikle og designe løsninger, som kan modsvare dine behov bedst muligt. Vi kan være med helt fra den indledende idéudvikling til design og udfærdigelse af færdigt produktionsgrundlag, og igennem hele fasen har vi altid produktionen for øje. På den måde sikrer vi, at tegningerne så kosteffektivt som muligt kan omsættes til virkelighed i produktionen. Vi designer stålkonstruktioner, maskiner, produktions- og løfteudstyr – og meget mere. Samtidig arbejder vi i alle typer materialer som fx sort stål, aluminium og rustfrit stål.
Sterke A/S
Langerak 8
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33163665
P nummer: 1016339284

Send til en kollega

0.063