23948sdkhjf
Del siden

Sterke A/S

sterke.dkhar specialiseret sig i at udvikle og konstruere kraftige stålløsninger til havvindindustrien. Med mere end 40 års erfaring i stålkonstruktionsindustrien har vi indgået partnerskaber med nogle af verdens førende virksomheder, der arbejder med grøn energiomstilling offshore – og bliver dermed én af de største spillere på markedet inden for produktion af udstyr til vindenergi.

STERKE tilbyder kundetilpasset design, som er udviklet af ingeniørafdelingen, dokumentation i processerne og certificeringer. Fra det allerførste udkast til teknisk problemløsning til endelig levering sørger vi for at levere topmoderne løsninger. Forud for produktionen ligger der ofte et stort innovativt ingeniørarbejde. Vi sætter os sammen med vores kunder og lytter til deres ønsker og behov, som derefter omsættes til konkrete beregninger og tegninger af vores ingeniører.

 STERKE tilbyder løsninger indenfor:

  • Stålkonstruktioner
  • R&D
  • Global service
  • Outsourcing.

Kompetencer er nøgleordet hos STERKE. Vi vægter højt at udvikle vores medarbejdere inden for alle vores kernekompetencer i produktionen: svejsning, drejning, fræsning og montering. For os er hver opgave unik, og vi vil altid gøre vores yderste for at sikre, at vores kunder er tilfredse. Uanset om der skal bygges en specialkonstruktion til offshore, skæres et unikt produkt, eller om vores maskinafdeling skal bearbejde kundens materiale, så er vi leveringsdygtige.

Vores oprindelse i Nordjylland giver os et solidt fundament, der giver os den nødvendige styrke til at nå ud i verden, uden at glemme, hvor vi kom fra. Navnet er grundfæstet i dét at være stærk, være et stærkt team og med konnotationer, såsom beslutsom, kraftfuld, holdbar og viljestærk.

Udover vores lokation på Langerak 8, 9220 Aalborg Øst, findes vi også på Jellingvej 12, 9230 Svenstrup.

Sterke A/S
Langerak 8
9220 Aalborg Øst
Danmark
CVR nummer: DK33163665
P nummer: 1016339284
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047