23948sdkhjf

Ny energiforsyningschef skifter Alfa Laval ud med Aalborg Forsyning

Den 1. januar 2023 begynder Lars Skytte Jørgensen som ny energiforsyningschef i Aalborg Forsyning, hvor han skal være med til at sætte dagsordenen inden for energiforsyning i Nordjylland. 

Lars Skytte Jørgensen får en afgørende rolle i at håndtere den enorme vækst inden for fjernvarme. Han får også til opgave at sikre, at fjernkøleforretningen udbygges som grøn køleløsning i Aalborg, og dertil får han ansvar for Aalborg Forsynings bygasforretning.

- Aalborg Forsyning er i gang med en utrolig spændende transformation både med den grønne omstilling af energiforsyningen, men også med etableringen af et grønt testcenter og hele udviklingen af Norbis Park. Det er inspirerende, og det vil jeg meget gerne være en del af, siger Lars Skytte Jørgensen, der glæder sig til at sætte den strategiske retning for energiforsyningen.

Lars Skytte Jørgensen kommer fra et job som vicedirektør i Alfa Laval, hvor han har haft ansvar for marinedivisionen og teknologiudvikling af energisystemer og industrikedler. Han er uddannet rørsmed og maskiningeniør og har dertil flere uddannelsesforløb inden for ledelse.

- Jeg trives med at drive ting og med at arbejde på tværs af organisationer – fra bestyrelseslokalet til produktionen og fra udvikling af tekniske løsninger til den kommercielle salgsdel, siger han.

Lang ønskeseddel

I Aalborg Forsyning glæder teknisk direktør Jesper Høstgaard-Jensen sig meget til samarbejdet med Lars Skytte Jørgensen.

- Vores ønskeliste til kompetencer og erfaring til en ny energiforsyningschef var lang, og Lars Skytte Jørgensen opfylder den til fulde. Han har stor ledelseserfaring fra en forretningsorienteret virksomhed med komplekse løsninger. Han er vant til at gå forrest og skabe et godt samarbejde både internt og eksternt, og derudover har han et stort kendskab til energiområdet, siger Jesper Høstgaard-Jensen.

Lars Skytte Jørgensen er fra lokalområdet og kan fra sin og hustruens gård ved Øster Hassing se skorstenen på Nordjyllandsværkets blok 3, som han tilmed har været med til at montere i sin tid som svejseingeniør.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Grønt lys til landanlæg ved Vesterhav Nord
Eksperter sår tvivl om tvist om millionbonusser
Danske virksomheder kan tjene stort på at få USA gennem den grønne omstilling
Forbrugerrådet blæser til kamp mod uklare el-regninger
Stiesdal Hydrogen tester ny 3 MW elektrolyseenhed for European Energy
Ørsted med i 100 MW flydende havvind-projekt
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.141