23948sdkhjf

Hillerød Forsyning må sige farvel til sin direktør efter godt et år

Hillerød Forsynings administrerende direktør, Lone Byskov, har fået nyt job og forlader derfor forsyningen.

- Efter at have været ansat i de kommunale forvaltninger i Hillerød, Rudersdal og Københavns kommuner i godt 15 år kan jeg mærke, at det er der, jeg trives bedst. Derfor har jeg sagt ja til stillingen i Greve Kommune. Det er et tilvalg af forvaltningen og ikke et fravalg af forsyningen, siger Hillerød Forsynings administrerende direktør, Lone Byskov, om årsagen til sin exit.

Lone Byskov er blevet ansat som direktør for Teknik & Miljø samt Sundhed & Pleje i Greve Kommune og forlader dermed forsyningen. 

Leder efter en afløser

Bestyrelsen vil både have fokus på at sikre en hensigtsmæssig drift i overgangsperioden samt hurtigst muligt finde en permanent løsning.

- Jeg vil gerne sige tak til Lone Byskov for hendes indsats igennem det seneste års tid. I bestyrelsen er vi trygge ved, at de to resterende medlemmer af direktionen med deres mange års erfaring i forsyningen vil sikre den nødvendige drift, udvikling og ledelse, indtil vi har fundet en permanent løsning, siger formand for bestyrelsen, Tue Tortzen, og fortsætter:

- Bestyrelsen vil nu hurtigst muligt sætte gang i den proces. Vi er et selskab i vækst, fordi Hillerød er en by i vækst, og forsyningen har en nøglerolle i den grønne omstilling her i kommunen. Derfor er det vigtigt, at vi snarest får det afklaret.

Favne hele organisationen

Lone Byskovs opsigelse betyder altså, at de to forsyningschefer og COO’er, Anders Buchardt Møller-Hansen og Peter Underlin, i en periode kommer til at favne hele organisationen.

- Lone Byskovs opsigelse betyder, at vi i ledelsen i den kommende tid kommer til at uddelegere mere ansvar og flere opgaver. Det sker for at sikre den nødvendige fremdrift, siger Anders Buchardt Møller-Hansen.

Lone Byskov tiltrådte som direktør for Hillerød Forsyning 1. oktober 2021, og hun får dermed kun godt et år i spidsen for selskabet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Naboer varmer fabrikshaller hos byggevirksomhed
Rørproducent i Hammel runder milliarden
Reaktioner på vismandsrapport: Brancher ønsker klarhed om CO2-afgift
Omstridt flis-kedel på plads i Esbjerg
Interessen for brint er kølnet - Nu ser DFDS metanol som vejen til grønt skib i 2025
Ørsted og Kredsløb indgår aftale om brændselspriser
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.08