23948sdkhjf

DAV Nordic og Solar Polaris vinder sol-opgave på Fyn og Sjælland

Leverandør af støjdæmpning og stål til infrastrukturprojekter DAV Nordic skal sammen med solcelleaktøren Solar Polaris levere overdækninger med solceller til nye el-ladeparker på Fyn og Sjælland

Det drejer sigm om de kommende lynladeparker på rastepladserne Lillebælt Nord og Syd samt Tappernøje Øst og Vest. Der gøres på rastepladserne klar til at etablere overdækkede ladestandere til samlet set 84 ladepladser. 

DAV Nordic skal designe, producere og montere overdækningerne, mens det er Solar Polaris, der leverer solcellerne til projektet. 

På alle fire ladeparker etableres i alt 1.570 kvadratmeter solceller, hvilket svarer til en anslået produktion af 5,5 mio. kWh i 20 år. 

Første faser af projektet er allerede gennemført idet detailprojektering og tilbudsfasen er overstået. I øjeblikket arbejder DAV Nordic i produktionsfasen. Opsætning og montage bliver altså aktiviteter henover den kommende vinter.

Ifølge projektets tidsplan vil de danske el-bilsbrugere allerede i det nye årkunne tanke el på deres biler på de første pladser.

Se nøgletal for:
Læs mere om: ladestandere
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.533