23948sdkhjf

Andel og Seas-NVE Strømmen investerer i varmepumpefirma

Andel ønsker at øge elektrificeringen af danskernes opvarmning og gøre det nemt og overskueligt for boligejere at sige farvel til både naturgas og olie.

Derfor køber koncernens energiselskab Seas-NVE Strømmen nu varmepumpefirmaet Enova Energy.

- Energimarkederne er turbulente, og krigen i Ukraine (...) har skabt en markant stigning i efterspørgslen efter varmepumper, og vi vil hjælpe kunderne ved at gøre det nemt og overskueligt at skifte de fossile varmekilder ud med vedvarende energi. Det har vi fundet den helt rigtige partner til at bistå os med. Enova Energy er et fremragende eksempel på en virksomhed, hvor fokus først og fremmest er på kundernes behov, på kvalitet og på grøn omstilling, siger Ole Christian Vestergaard, adm. direktør i Seas-NVE Strømmen.   

Vil vokse

Enova Energy har siden 2014 specialiseret sig i rådgivning, installation og service af varmepumper. Det vil selskabet i første omgang blive ved med.

At selskabet nu har forenet kræfterne med Seas-NVE, ser direktør og medstifter af Enova Energy bare som et plus. 

- Det er vores ambition at vokse og blive en markant spiller på markedet for varmepumper. På den rejse har vi brug for en stærk medspiller, som kan tilføre os nye kompetencer og de økonomiske muskler, det kræver at rykke op i øverste liga. Jeg er overbevist om, at det vil vi lykkes med sammen med Seas-NVE Strømmen og Andel, siger Martin Falch Rasmussen, direktør og medstifter. 

Enova Energy er en mindre virksomhed med 13 ansatte og en bruttofortjeneste i 2021 på 4,5 millioner kroner og et plus på bundlinjen på 1,1 millioner kroner. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125