23948sdkhjf

Efter tumultarisk start på året: Gudenådalens Energiselskab har fundet sin nye direktør

- Det er med stor glæde, at Gudenådalens Energiselskab kan meddele, at vi har ansat Charles Winther Hansen som ny direktør i selskabet.

Det sker efter en tumultarisk uge, hvor energiselskabet har været udsat for data-tyveri, har politianmeldt selvsamme datatyveri og hvor aflønningen af formand og kasserer i en årrække er gransket og kritiseret. Samtidig har den varslede stigning i prisen på varme på 185 procent været under lup, vejet og fundet for let - hvorefter formand og kasseren har valgt at trække sig fra posterne. Slutteligt endte det hele med en opsigelse og fritstilling af direktør Jan Dansbo. 

Nu har en gammel kending Charles Winther Hansen altså takket ja - med meget kort varsel - til at påtage sig opgaven som direktør hos GUES: 

Samtidig siger han farvel til Grundfos, hvor han de sidste fire år har besiddet en managerstilling i deres globale fjernvarmeafdeling.

Solidt kendskab

Før Grundfos nåede Charles Winther Hansen at have 17 år hos Bjerringbro Varmeværk, hvoraf det sidste års tid gik med fusionen med Ulstrup Varmeværk og deraf etablering af Gudenådalens Energiselskab.

- Charles kender vores produktionsudstyr og ledningsnet ekstremt godt, da han selv har deltaget i både etablering og drift af væsentlige dele deraf. Endvidere besidder han det økonomiske overblik og den forretningsmæssige sans, som vi netop nu eftersøger, skriver den nye bestyrelsesformand Allan Krantz Jensen i en pressemeddelelse. 

Charles Winther Hansens første opgave bliver at få dannet sig et grundigt overblik over situationen i selskabet. Derefter står der prisaftaler og driftsoptimeringer på programmet.

- Når han har løftet opgaven om prisaftaler med leverandører og kunder, samt ikke mindst optimeret samarbejdsaftaler med eksisterende og kommende privat og erhvervskunder, så står driftsoptimeringer af eksisterende udstyr og ledningsnet højt på dagsordenen. For den energi vi ikke bruger, den skal vi heller ikke betale for, skriver Allan Krantz Jensen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109