23948sdkhjf

Babcock & Wilcox køber energianlægs-ekspert i Vejen

Babcock & Wilcox Enterprises, Inc. (B&W) har netop underskrevet en endelig aftale om at købe Voda A/S med base i Vejen. 

Voda er en multibrandleverandør af reservedele og serviceydelser til waste-to-energy og biomassemarkederne.

- Dette strategiske opkøb samler B&W's og Vodas styrker og skaber et solidt fundament for yderligere at udvide vores serviceforretning på Europas hastigt voksende marked for vedvarende energi, siger Kenneth Young, bestyrelsesformand og CEO for B&W. 

B&W danner nu selskabet  B&W Renewable Service til integration af Voda og B&W Vølunds serviceforretninger. 

B&W Renewable Service skal fungere som platform for B&W-forretningen inden for vedvarende energi i Europa og skal være med til at styrke og udvide evnen til at betjene eksisterende og nye kunder på hele det europæiske marked.

B&W Renewable Service vil blive ledet af Vodas direktør, Christopher Nysted Sørensen.

- Voda er vokset betydeligt i løbet af de seneste tre år og har opbygget et ry for at levere kundefokuseret, markedsdrevet service og løsninger. Denne transaktion vil danne grundlag for fremtidig vækst og nye muligheder for kunder og vores medarbejdere. Vi er spændte og stolte over at få denne mulighed for at udvide yderligere og samarbejde som en del af B&W Renewable Service, siger Vodas direktør Christopher Nysted Sørensen.

Transaktionen forventes at blive afsluttet i slutningen af oktober 2021, efter at de sædvanlige betingelser for afslutning er opfyldt, herunder lovmæssig gennemgang i Danmark. 

Om Voda A/S

Voda fokuserer på energiproducerende forbrændingsanlæg, herunder affald-til-energi, biomasse-til-energi eller andre brændsler, levering af service, tekniske ydelser, reservedele samt generel support og styring af driftsstop.

Voda har erfaring inden for forbrændingsteknologi, kedel-/trykdele, SRO, automatisering og optimering af ydeevne.

Voda har hovedkvarter i Vejen og har også afdelinger i Aalborg og Sverige.

Kilde: Voda

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08