23948sdkhjf

Ingeniørhus starter vind-selskab

DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/Creadis, har etableret selskabet Creadis Wind Solutions, der udvikler og sælger specialløsninger til vindindustrien.

Selskabet er baseret på over to årtiers erfaring med levering af tekniske løsninger, projekter og fagekspertise til vindindustrien, hvor Creadis Wind Solutions kombinerer faglig rådgivning med teknisk knowhow til både offshore- og onshore-vindmøller.

- Med stiftelsen af Creadis Wind Solutions har vi etableret et selskab, der skal fokusere på et nyt kapitel i DIS Group, nemlig product ownership. Vores over 20 års erfaring i at levere løsninger til vindindustrien betyder, at vi har en enorm viden og omfattende praktisk erfaring. Kombineret med et stort netværk af kunder og leverandører udgør det et stærkt fundament for det nye selskab, siger Kenneth Schmidt, CEO i DIS/Creadis.

Navigationsløsning er det første produkt

De løsninger, Creadis Wind Solutions skal levere til vindindustrien, vil i høj grad have fokus på kvalitet, men også på konkurrencedygtigheden, og det første produkt, virksomheden lancerer, er Navigation Aid Solutions (NAS).

NAS er en end-to-end-systemintegrationsløsning til vindmølleejere og -operatører samt OEM’er, der udvikler både offshore- og onshore-vindmøller, hvor NAS fungerer som en oplyst markør, der hjælper fly og skibe med at få øje på og navigere uden om vindmøllerne, så kollisioner undgås.

- Med lanceringen af NAS tager vi det næste skridt frem mod at levere innovative løsninger til vores kunder overalt i verden – løsninger, der bidrager til at reducere levelized cost of energy og betyder, at vi løfter ansvaret for at skabe et grønnere miljø for de kommende generationer, siger Niels Christian Lind-Frandsen, head of NAS, som samtidig fortæller, at det nystiftede selskab allerede har fået de første ordrer på Navigation Aid Solutions.

Læs mere om: DIS
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078