23948sdkhjf

Vestjysk fjernvarme-direktør stopper efter 30 år

Den 1. september 2021 siger nuværende direktør hos Ringkøbing Fjernvarme Jesper Skovhus farvel og tak. Han har efter 30 år i selskabet valgt at gå på efterløn.

Bestyrelsen har derfor sat jagten ind på en ny direktør, og han skal fortsætte den grønne omstilling.

Bestyrelsesformand Hans Markussen fortæller, at selskabet i fremtiden skal køre på endnu mere vedvarende energi, hvilket betyder, at der er flere forskellige opgaver den nye direktør kan kaste sig over.

- Vi er netop nu i gang med en analyse af, hvad vi kan gøre, og hvor vi i så fald kan gøre det. Skal vi bygge én stor varmepumpe eller flere små? Og hvor meget kan vi gøre på Kongevejen, hvor vi bor i dag. Alt sammen selvfølgelig med det mindst mulige varmetab, siger Hans Markussen til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Humor og fleksibel tankegang

Den nye direktør skal, ifølge stillingsopslaget, være fleksibel i sin tankegang, have humor og evne at samarbejde på tværs i organisation.

Derudover skal vedkommende i samarbejde med bestyrelsen udarbejde selskabets fremtidige strategi med henblik på at udnytte alternative energikilder baseret på vedvarende energi og håndtere ændringerne i lovgivningen i forsyningssektoren til gavn for selskabets 4600 kunder, fremgår det af stillingsopslaget. 

 Som direktør for Ringkøbing Fjernvarme kommer man til at stå i spidsen for 7 medarbejdere, fem varmecentraler og med ansvaret for forsyningen af fjernvarme til 4.600 forbrugere. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156