23948sdkhjf

Siemens tager spadestik til nyt testcenter

Siemens Wind Power er gået i gang med bygningen at et 8.000 kvadratmeter stort vindmølletestcenter, der ventes at stå færdig i Brande til sommer.
Centeret kommer til at indeholde faciliteter til prototypefremstilling, afprøvning af komponenter, laboratorier og lager.

- Med det nye testcenter i Brande får vi noget nær optimale muligheder for at teste og videreudvikle ikke mindst de helt store vindmøller, som i årene fremover vil blive opstillet i havvindmølleparker kloden rundt. Sammen med det nye testcenter til vinger, der er under opførelse i Aalborg, skal centeret i Brande sikre, at vi også i fremtiden har en førende, konkurrencedygtig og gennemprøvet teknologi, siger teknologichef i Siemens Wind Power, Henrik Stiesdal, der førte spaden.

Det forventes, at mellem 35 og 40 mennesker vil have deres daglige arbejde i og omkring centret. Det er medarbejdere, der i dag allerede arbejder i Siemens Wind Power, og der er altså ikke tale om nyansatte.

Centeret bygges ved de eksisterende lokaliteter i Brande, på Bundgårds Plads. Her er der allerede nu etableret ca. 3.000 kvadratmeter udendørs testfaciliteter.

Bygningen forventes at stå færdig 31. august 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125