23948sdkhjf

Blue World overtager producent med 25 års erfaring

Brændselscelleproducenten Blue World Technologies har opkøbt Danish Power Systems og den nordsjællandske virksomhed fusioneres nu ind i Blue World. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Danish Power Systems har i over 25 år arbejdet med høj-temperatur PEM (HT-PEM) teknologi og var en af de første virksomheder i verden, der startede forskning- og udviklingsaktiviteter inden for denne teknologi.

Virksomheden er anerkendt i hele verden for deres fremragende MEA-teknologi (membrane electrode assembly). Siden Blue World Technologies blev grundlagt i 2018, med en vision og strategi om at kommercialisere methanol brændselscelleteknologien, er deres brændselscelleplatform bygget på Danish Power Systems’ MEA-teknologi.

- Den erfaring og knowhow Danish Power Systems’ team bringer ind i Blue World Technologies er i særklasse, siger Anders Korsgaard, CEO for Blue World Technologies, der blev etableret i 2018.

- Opkøbet af Danish Power Systems er derfor et vigtigt og værdiskabende skridt for os, for at sikre yderligere teknologikompetencer, der vil styrke og understøtte vores brændselscelleproduktion, siger Anders Korsgaard.

At gøre en forskel

Med opkøbet kan Blue World Technologies nu sætte yderligere fart på produktudviklingen og hos Danish Power Systems ser man frem til at få mulighed for at være med til at gøre teknologien til en kommerciel succes..

- I mange år har vores aktiviteter været centreret omkring forskning og udvikling. Nu ser vi meget frem til at være en del af Blue World Technologies og bidrage til det ambitiøse mål om at kommercialisere HT-PEM methanol brændselscelleteknologien. Det bringer os meget tættere på markedet, hvor vi virkelig kan se at vores teknologi gør en forskel på vejen mod en grønnere fremtid, siger Hans Aage Hjuler, administrerende direktør for Danish Power Systems. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063