23948sdkhjf

Bornholms Energi & Forsyning henter ny direktør hos Sweco

Den 1. januar 2021 tiltræder 45-årige Claus M. Andersen som ny administrerende direktør i Bornholms Energi & Forsyning (BEOF).

- Ansættelsesudvalget har fået et rigtig godt indtryk af Claus i forbindelse med vores samtaler, og vi er overbeviste om, at han er det rigtige match for Bornholms Energi & Forsyning og dermed den rette afløser for Rasmus Sielemann Christensen, siger bestyrelsesformand Lars Goldschmidt i en pressemeddelelse.

Fra infrastruktur til Bornholm

Claus M. Andersen kommer fra en stilling som divisionsdirektør for infrastruktur i Sweco Danmark, hvor han også har været medlem af landeledelsen.

I Sweco Danmark har Claus M. Andersen haft ansvar for rådgivnings- og anlægsprojekter inden for forretningsområderne havne, geoteknik, veje, broer og tunneler samt jernbane. Områder han har drevet og varetaget sammen med en organisation på 200 medarbejdere.

Derudover har Claus M. Andersen været ansvarlig for en Asset Management-funktion på 100 medarbejdere fordelt på de nordiske lande og Tyskland. 

Claus M. Andersen har en uddannelsesmæssig baggrund som civilingeniør fra DTU og har i 2019 afsluttet en MBA fra Copenhagen Business School.

- Jeg glæder mig meget til at starte hos BEOF og lære både forretningen, kunderne og alle medarbejderne at kende, udtaler Claus M. Andersen.

Claus M. Andersen bor i øjeblikket i Kolding sammen med sin familie, der også består af hans hustru og deres datter på 19 år. 

- Jeg og min familie bosætter os på Bornholm; i første omgang er det dog kun mig, der flytter til øen, men min familie støder til, når min datter bliver student til næste sommer, udtaler Claus M. Andersen.  

Fratrædelsesplan

Claus M. Andersen erstatter Rasmus Sielemann, der tidligere på året indleverede sin opsigelse. Han tiltræder i stedet stillingen som administrerende direktør ved Frederiksberg Forsyning. 

Ifølge bestyrelsesformand Lars Goldschmidt er man ved at lægge en plan for overdragelse af ansvar og opgaver fra Rasmus Sielemann til Claus M. Andernsen. Det er planen, dette vil ske i løbet af november og starten af december.

Rasmus Sielemann har sidste arbejdsdag den 11. december og vil derefter afholde tilgodehavende ferie resten af december oplyser Lars Goldschmidt.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078