23948sdkhjf

Ny overborgmester er konstitueret formand for Amager Bakke

Lars Weiss (S) fra Borgerrepræsentationen i København bliver fungerende overborgmester, efter Frank Jensen er trådt tilbage.

Lars Weiss er konstitueret formand for bestyrelsen for ARC Amager Ressource Center, hvor han fylder posten ud for Susan Hedlund, der er sygemeldt. 

Lars Weiss er ligeledes 1. næstformand i Borgerrepræsentationen og medlem af Økonomiudvalget og Teknik- og Miljøudvalget.

Lars Weiss har tidligere været formand for ARC Amager Ressourcecenter. Han stoppede på posten i 2018, hvor han overlod formandssædet til Susan Hedlund, der på det tidspunkt havde siddet i Metroselskabets bestyrelse. En post Lars Weiss overtog efter hende.

Men nu er han altså tilbage på bakken - i hvert tilfælde indtil Susan Hedlund vender tilbage igen. 

Samtidig kan han altså sætte sig i overborgmesterstolen i København.

Det er Frank Jensen selv, der har offentliggjort sin afløser på et pressemøde i dag. På samme pressemøde, hvor han har trukket sig som overborgmester i Københavns Kommune og som næstformand i Socialdemokratiet efter en række sager om krænkelser med Frank Jensen i centrum, skriver Ritzau.

Ifølge netmediet Altinget skal det besluttes på et møde i Borgerrepræsentationen den 29. oktober om Lars Weiss skal blive siddende i borgmesterstolen.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094