23948sdkhjf

Verdo træder ind på markedet for elbiler og ladestandere

Verdo går ind på markedet for ladestandere til plugin hybrid og elbiler.

- Vi har en forventning om, at mange privatbilister overvejer en plugin hybrid eller elbil næste gang, de skifter bil. Dels fordi det gavner klimaet og dels fordi elbiler bedre kan betale sig økonomisk med den nye klimaaftale. Den udvikling vil vi gerne være en del af, og derfor tilbyder vi det nye koncept, som forhåbentlig kan være med til at gøre beslutningen om at vælge en klima-venlig bil lettere,  siger Morten Birch, divisionsdirektør med ansvar for teknisk infrastruktur i Verdo.

Det nye koncept Morten Birch taler om er et nyt abonnement samt installation af ladestandere, som Verdo vil gå ud og tilbyde eksisterende og kommende el- og hybrid-bil-ejere

Abonnementet er baseret på kørselsbehov, som man kender det fra leasingbranchen. Installation af ladestandere foretages af Verdo - og de er også Verdo der forestår service og vedligehold på ladestanderen hos kunden. 

Kompetencerne er på plads

Verdo løser allerede i dag en række opgaver inden for el-installation og teknisk infrastruktur. Derfor har Verdo også kompetencerne til at løse installation af lade-standere.

- Vi har allerede en række specialister indenfor teknisk infrastruktur til at løse særlige tekniske opgaver. Vi ser det som vores opgave at følge med, når samfundets behov for infrastruktur tager nye retninger, sådan som vi også har gjort det tidligere, siger udviklingschef i Verdo, Daniel Bylling-Westergaard.

Verdo har testet systemet, installationen, ladestanderen og beregningsmetoder i et mindre pilotprojekt hen over sommeren og er nu klar til at rulle hele konceptet ud til forbrugerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079