23948sdkhjf

Politianmeldt energiselskab taler sig selv op på Trustpilot

Energiselskabet Velkommen, som både er blevet stævnet for tyveri af kundeoplysninger og politianmeldt for ulovligt telefonsalg af Forbrugerombudsmanden, har tilsyneladende haft travlt med at forsøge at dække sporene på nettet ved at give sig selv topkarakter på den populære brugeranmeldelsesside Trustpilot. Det skriver Finans.

- Det er vildledende, hvis en virksomhed enten selv laver eller får andre til at lave falske brugeranmeldelser af virksomheden, siger forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen til mediet. 

Velkommen blev sidste uge politianmeldt af Forbrugerombudsmanden for anden gang på et år. Anmeldelsen lyder på vildledning og brud på markedsføringsloven.

Også en række virksomheder, der medvirkede som enten leadmægler, leadvirksomhed og/eller callcenter, er blevet politianmeldt.

- Vi kan konstatere, at nogle leadmæglere og callcentre går igen i flere af sagerne om ulovligt telefonsalg. Da virksomhederne ringer op til forbrugerne, er de naturligvis også ansvarlige for de ulovlige opkald og vildledende samtaler, udtalte forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen i en pressemeddelelse i den forbindelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125