23948sdkhjf

BWSC og MAN Energy skal udvide kraftværk igen igen

Et konsortium bestående af BWSC og MAN Energy Solutions (MAN ES) har vundet opgaven med at udvide kraftværket DPP2 Bemland i Surinames hovedstad Paramaribo.

Anlægget, der er opført af BWSC og MAN ES i 2012 og udvidet i 2015, skal altså endnu engang bygges ud. Fra en kapacitet på 84 MW til 126 MW.

Anlægget udvides helt konkret med to 21 MW generatorer, der skal drives af 18V48/60TS-motorer.

Projektet er støttet af Olibis N.V, som er økonomisk samarbejdspartner for Suriname Utility, N.V. EBS (Energiebedrijven Suriname), der ejer anlægget.

- Dette er et vigtigt øjeblik for vores virksomhed, siger BWSCs CEO Nikolaj Holmer Nissen og tilføjer:

- Oblis og EBS har været værdsatte partnere siden den første kontrakt blev indgået i 2012, og vi er taknemmelige for at få muligheden for, at vi igen kan arbejde sammen på dette projekt. Vi er ligeledes glade for at have indgået partnerskab med MAN ES, da deres motorer er nogle af de reneste og mest pålidelige på markedet i dag.

Anlægget bliver rygraden i elforsyningen i Paramaribo, hvor cirka en trediedel af landets befolkning bor.

Udover at øge produktionen og reducere forureningen i byen, skal BWSC hjæpe EBS med at opgradere elnettet for at styrke forsyningssikkerheden. Samtidig skal det udvides til også at nå ud til indbyggerne i den nordlige del af byen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128