23948sdkhjf

- Inde i varmen for tiden: Dansk solcellebord scorer international pris

Den danske design- og møbelvirksomhed Out-sider er blevet tildelt den internationale designpris iF Design Award for virksomhedens nyeste skud på stammen i deres møbelserie til byrummet, Plateau SunHub.

- Out-sider er inde i varmen for tiden, lyder det fra virksomhedens direktør Ib Mogensen, der fortsætter:

- Det er kæmpestort for os at vinde designprisen og få det internationale klap på skulderen. Vi har arbejdet hårdt på at kunne lancere et virkeligt funktionelt og æstetisk produkt, der skaber helt nye muligheder for byens rum, og den måde vi er sammen på udenfor, fortæller Ib Mogensen og fortsætter

Plateau Sunhub er et moderne bord/bænkesæt med integreret teknologi, der udelukkende får strøm fra solceller, hvis brugeren vil oplade sin telefon eller høre musik. Desuden er der integreret et lyskilde i bordet, der kan give selskabet lys på de mørke aftener, siger han. 

Plateau Sunhub er er produceret af materialet HPL (High Pressure Laminate), som i sin grundform er 50 stykker sammenpresset genbrugspapir.

Om prisen
iF Design Award, der er verdens ældste designpris, er et anerkendt kvalitetsstempel i designbranchen, der rummer alt fra produkter og indpakning til arkitektur og servicedesign. Prisen er blevet uddelt hvert år siden 1953.

Vandt foran 7298 andre
Juryen bag iF Design Award består af 78 eksperter fra hele verden. De har vurderet hele 7298 deltagere fra 56 lande og givet følgende begrundelse for, at out-sider løb med prisen for 'Bedste Produkt':

"Produktet er enestående, og det fortjener et resultat i topklasse. Derfor har den uafhængige, internationale jury valgt at honorere Plateau Sunhub med iF Design Award 2020."

Juryen vurderer produkterne i forhold til følgende kriterier: innovation og udvikling, funktionalitet, æstetik, ansvarlighed og positionering.

Out-sider har netop lanceret Plateau Sunhub internationalt. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191