23948sdkhjf

Studerende skal lære om grønne løsninger hos SK Forsyning

Hvordan arbejder erhvervslivet med grøn omstilling, klima og miljø i praksis? Og kan elever på ungdomsuddannelserne inspirere virksomheder til nye løsninger?

De spørgsmål vil eleverne på Handelsgymnasiet og Teknisk Gymnasium, ZBC Slagelse, få mulighed for at undersøge nærmere, for skolen har netop indgået en samarbejdsaftale med SK Forsyning. Det skriver energiselskabet i en pressemeddelelse.

Eleverne vil blandt andet få mulighed for at komme på virksomhedsbesøg, få gæsteundervisning af ansatte fra SK Forsyning samt arbejde med de konkrete og aktuelle problemstillinger, som forsyningsselskabet oplever. Alt sammen med tråde til et eller flere af FN’s verdensmål.

- Den miljøpolitiske dagsorden er jo på alles læber. Derfor er den en kæmpe gevinst for eleverne, at de får mulighed for at engagere sig i emner som forurening, klima og miljø i samspil med SK Forsyning, som arbejder dedikeret med netop grønne og fremtidssikrede løsninger, siger Niels-Erik Hybholt.

Win-win for alle
Eleverne vil også skulle fremlægge deres projekter for ledelsen i SK Forsyning. Og det at arbejde med virkelige cases fra erhvervslivet er ikke alene lærerigt for eleverne. 

- Eleverne kan bidrage med alt fra kreative tekniske løsninger til nye greb indenfor formidling og markedsføring, så jeg er sikker på, at SK Forsyning lytter godt efter, når eleverne fortæller om deres ideer, siger Niels-Erik Hybholt.

Også hos SK Forsyning ser direktør Henrik Birch store perspektiver i samarbejdet med de mange dygtige studerende:

- Vi er super glade for aftalen med ZBC. Vi ser frem til at gøre undervisningsforløbene endnu mere spændende ved, at eleverne får mulighed for at afprøve deres færdigheder i praksis. Vi håber samtidig, at det vil åbne deres øjne for, hvor spændende det er at arbejde indenfor forsyningssektoren, og at nogle herigennem vil vælge dette som en karrierevej, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112