23948sdkhjf

Fire totalentreprenører i spil til Assens Forsynings nye domicil

Assens Forsyning er kommet et skridt nærmere et nyt hovedkontor. 

Totalentreprisen på projektet løber op i anslået et halvt hundrede millioner og omfatter ny administration, værksted og lager i forbindelse med etablering af Assens Ny Renseanlæg. 

Projektet udbydes i totalentreprisekonkurrence efter reglerne om udbud med forhandling med forudgående prækvalifikation. 

Interessen for at bygge har været stor. 15 totalentreprenører med tilknyttede rådgivere og arkitekter søgte om at komme i betragtning. Nu er fire valgt ud og får nu mulighed for at give tilbud: 

- B. Nygaard Sørensen A/S, Herlev
- Hoffmann A/S, Fredericia
- Jakobsen & Blindkilde A/S, Aulum
- STB Byg A/S, Vejle  

De fire prækvalificerede har nu indtil medio august til at udarbejde deres endelige tilbud og forslag til det byggeri, der bliver det fremtidige domicil for Assens Forsyning A/S.  

Administrationsbygningen skal rumme medarbejdere, der arbejder med spildevand, vandforsyning og affald. Herunder mødelokaler, omklædningsfaciliteter, laboratoriefaciliteter samt overvågnings- og styring af renseanlæg og vandværk. Desuden indeholder bygningen besøgsfaciliteter og skoletjeneste. Værkstedsbygningen indeholder forskellige værksteder til henholdsvis spildevand og vandværk, en vaskehal.

Assens Forsyning A/S er bygherre, Cowi er bygherrerådgiver og SLA har udarbejdet visionsoplæg.

Renseanlæg for sig og domicil for sig
I løbet af maj indbyder Assens Forsyning A/S til prækvalifikation på opførelsen af renseanlægget i Forsyningsparken, som skal erstatte de nuværende otte lokale renseanlæg i Assens Kommune.

Selve det nye renseanlæg og tilhørende landskab udbydes i en separat totalentreprise. Og i løbet af maj indbyder Assens Forsyning til prækvalifikation på opførelsen af renseanlægget i Forsyningsparken, som skal erstatte de nuværende otte lokale renseanlæg i Assens Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094