23948sdkhjf

Her arbejder man, når man vil

Hos Gemina Termix i Sunds produceres der fjernvarmeunits på højtryk, og der kommer hele tiden nye medarbejdere til.

De ansatte føler sig dog mere frie end nogen sinde. Her arbejder man nemlig, når man vil – næsten da.

Det skriver AOH.dk.

Det betyder, at man må arbejde klokken tre om natten, gå hjem, når man har en dårlig dag eller når solen skinner og i stedet tage en ekstra tørn, når det regner.

At det kan lade sig gøre skyldes den måde arbejdsgangen på fabrikken er skruet sammen på. Den enkelte medarbejder bygger på en specifik ordre med en deadline. Går det galt, og man ikke når det, ja så falder hammeren. Men det er kun sket et fåtal af gange, fortæller Christian Bentzen-Bilkvist. Ellers kører konceptet uden problemer. Direktøren peger på oplæringsprocessen som årsag til succesen.

- Det er vores strukturerede oplæringsproces. Og så tror jeg simpelthen, man vil føle sig for skyldig i forhold til, at man så har svigtet resten af produktionen. Når det er sagt, er det klart, at vi får så mange nye ind, at der altid lige er lidt tilvænning til systemet, men vi går meget efter at ansætte folk, der før har vist, de kan være stabile, siger Christian Bentzen-Bilkvist.

Direktøren er ikke den eneste, der er glad for konceptet.

Montør Lars Bækhøj, der har været ansat i 9 år, benytter sig gladeligt af den fleksible ordning. Han fortæller, at han bruger ordningen til at være sammen med sine børn et par gange om ugen, hvilket i følge ham er guld værd. Endda mere end et 10 kroner mere i timen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079