23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BMS udvider engagement i Kalundborg

BMS udvider sin tilstedeværelse i Kalundborg med flere ressourcer og styrker lokalforankringen med en dedikeret konduktør. Med faste lastbilkraner op til 185 tm og erfarne personale, imødekommer vi behovene i det stigende byggeri og anlægsprojekter. Vi forpligter os til fortsat at være en pålidelig partner og ser frem til at styrke vores engagement og service i det lokale samfund.

Efter BMS´ langvarige tilstedeværelse i Kalundborg tager vi yderligere initiativ for at styrke vores engagement i lokalområdet. Med et stadigt stigende behov inden for byggeri og anlægsprojekter i Kalundborg, har vi derfor besluttet at udvide vores flåde af kraner og tilføre flere ressourcer til lokalafdelingen.

Fra vores adresse på Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg, er vi glade for at præsentere vores lokale konduktør og supervisor, Claus Geertsen, som vil være tilgængelig til at bistå vores kunder i hele området, både fra kontoret på Hareskovvej, og vores nye hovednummer i Kalundborg, 7248 9048.

Med den stigende aktivitet blandt vores faste kunder og de kommende projekter i området mener vi, at tiden er inde til at demonstrere vores fulde spektrum af kompetencer. Vi har nu fast placeret lastbilkraner i størrelsen 110 tm op til 185 tm og vil løbende supplerer med flere kraner efter behov. Alle vores kraner betjenes naturligvis af veluddannet og erfarent personale med års erfaring både lokalt og regionalt.

BMS har i adskillige år været en betroet partner i Kalundborg-området i forbindelse med små og store projekter, og vi glæder os til at fortsætte dette samarbejde i fremtiden. Vi ser frem til at være en lokal aktør i det vestsjællandske mange år frem og håber, at vores nye initiativer vil blive godt modtaget af vores kunder.

Vi ser frem til at kunne betjene vores kunder endnu bedre og være en større del af det lokale samfund i Kalundborg.

BMS A/S
Troldholm 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58145912
P nummer: 1015666699

Kontaktperson

SO
Søren Obel
Salgs- & Marketingschef
+45 61951022 sob@bms.dk

Send til en kollega

0.031