23948sdkhjf

Varmepumpe i klemme i Solid-konkurs

Ringkøbing Fjernvarme kan blive tvunget til at overtage lokal varmepumpe

Hos Ringkøbing Fjernvarme håber man på, at det lykkes at rekonstruere de dele af Solid Group, der for nylig blev erklæret konkurs. Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Solid Group ejer nemlig også selskabet Ringkøbing Varmepumpe ApS, som driver et varmepumpeanlæg, som leverer billig varme til Ringkøbing Fjernvarme.

Anlægget har fungeret som et demonstrationsanlæg for Solid Group med den klausul, at Ringkøbing Fjernvarme kan købe varmepumpen til nedskrevet pris, når de vil.

Det tidspunkt havde de dog ikke forventet ville være nu, men det kan blive tilfældet, hvis det ikke lykkes at rekonstruere de konkursramte dele af Solid Group.

- Men i værste fald - hvis ikke der findes en rekonstruktions-model - kan vi blive nødt til at købe anlægget. I så fald risikerer vi, at vi skal til at forhandle med en kurator i konkursboet, og det vil vi helst undgå, siger Jesper Skovhus Andersen, direktør for Ringkøbing Fjernvarme.

Originalartikel: https://dbrs.dk/ringkoebing/Dyr-forsoegsmodel-i-spil-Fjernvarmen-haaber-paa-Solid-rekonstruktion/artikel/364615

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096