23948sdkhjf

Varmeselskab søger ny direktør

TVIS – Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S – søger en ny direktør.

Årsagen er dog ganske udramatisk – den hidtidige direktør Hans Bjørn går nemlig på pension efter 11 år i direktørstolen.

Den nye direktør skal være med til at føre selskabet videre ind i fremtid med mere effektiv og miljøvenlig produktion og transmission af varme til cirka 183.000 borgere i Trekantsområdet.

Strategi, udvikling & tillid
I sin søgen efter en ny direktør leder Tvis efter en person, der kan gå forrest og drive udviklingen. Personen skal ligeledes kunne indgå i samspil med blandt andre ejere, leverandører og aftagere.

Derudover skal direktøren have en ledelsesmæssig ballast samt være en person, som både bestyrelse, medarbejdere og samarbejdspartnere har tillid til og har lyst til at indgå dialog med.

Hans Bjørn stopper på posten med udgangen af juni, mens den nye direktør ventes at have første arbejdsdag 1. august. 

Sikrer overskudsvarmen
Et af de væsentligste omdrejningspunkter for den nye direktør bliver også at sikre, at Tvis når sit mål om at have 1000 TJ ny, grøn varme i systemet inden 2030.

Uden øget varmebehov i ejerkommunerne, så er der på nuværende tidspunkt plads til ca. 500 TJ mere varmeleverance til systemet uden at overskride aftalte forpligtigelser. 

Lige i øjeblikket undersøger TVIS mulighederne for supplerende overskudsvarme fra blandt andre Shell, datacenter, kølehuse, lokale industrier, potentialet i solenergi, geotermi, rensningsanlæg og andre energikilder. 

Om Tvis
Som grossist opkøber Tvis varme hos den lokale industri og kraftvarmeværket i Skærbæk og leverer via sit transmissionsnet effektivt og fleksibelt varme til lokale fjernvarmeselskaber.

Varmen fra Tvis dækker behovet hos ca. 183.000 borgere i Trekantområdet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079