23948sdkhjf

Region Midtjylland annullerer solcelleudbud

Regions Midtjyllands udbud vedrørende udførelsen af den komplette leverance, montage, installation og tilslutning af 11 solcelleanlæg i forbindelse med byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU) blev offentliggjort 1. februar 2018.

Om DNU

Det Nye Universitets Hospital i Aarhus er et projekt til i alt 6,4 milliarder kroner.

Projektstart var i 2012. 

DNU skal stå færdigt i maj 2019.

Der bliver bygget 250.000 ny kvadratmeter, og de skal integreres med 160.000 eksisterende kvadratmeter fra Aarhus Universitetshospital, Skejby. 

Måneden efter ved ansøgningsfristens udløb var der indløbet fem ansøgninger om prækvalifikation.

- Ved konditionsmæssigheds- og egnethedsvurderingen af de modtagende ansøgninger, har det desværre vist sig, at flere af ansøgningerne indeholder formelle fejl og mangler. Region Midtjylland har derfor, i samarbejde med sine tekniske og juridiske rådgivere, valgt at annullere udbuddet på grund af manglende konkurrence, fremgår det af en projektbekendtgørelse på Licitationen.

Regionen har derfor valgt at udbyde kontrakten igen. Denne gang under udbudsformen Offentligt udbud, det vil sige uden prækvalifikation.

Det forventes genudbudt primo april 2018.

I den forbindelse har regionen besluttet at invitere interesserede tilbudsgivere til et orienteringsmøde, hvor regionens rådgivere vil præsentere projektet og gennemgå de formelle krav og forhold, der skal tages forbehold for ved udformingen af et tilbud.

Orienteringsmødet finder sted 26. april 2018.

Der er mere om byggeriet i Aarhus i videoen

Artiklen er en del af temaet Video & Billedserier.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157