23948sdkhjf

SEF Energi støtter Landsforeningen Børns Voksenvenner

De seneste år har SEF Energi haft stor succes med sit SupportEnergi-koncept. Senest er der indgået aftale med Landsforeningen Børns Voksenvenner, så det fremover er muligt at støtte børn, der er har brug for en ekstra voksen i deres liv.

- Vi er glade for, at Landsforeningen Børns Voksenvenner har valgt at indgå en samarbejdsaftale med os. Deres formål er på alle måder godt, og det berører mange flere, end vi umiddelbart tror. Vi håber, at mange af foreningens medlemmer, støtter og andre interessenter vil støtte op om SupportEnergi-konceptet, siger Brian Eskildsen, der er salgschef i SEF Energi.

Støtte til et godt formål
- I Landsforeningen Børns Voksenvenner skaber vi venskaber, som gør en positiv livsvarig forskel for børn og unge med spinkle familieforhold og behov for yderligere voksenkontakt. Lige nu har vi en venteliste på omkring 300 børn, der ønsker en voksenven, så der er brug for midler til rekruttering af flere frivillige voksenvenner, forklarer Mikkel Hyldebrandt Jensen, der er chef for Landssekretariatet i Landsforeningen Børns Voksenvenner.

Landsforeningen Børns Voksenvenner har eksisteret i Danmark siden 1990 og har siden da skabt mere end 3.700 venskaber.

- Med den nye aftale kan vi skaffe midler på en mere kontinuerlig basis, og udover at rekruttere flere voksenvenner, gør det os også i stand til at skabe nye og flere aktiviteter for vores vennepar. Jeg håber, at mange vil benytte denne mulighed for at støtte Børns Voksenvenners arbejde til glæde for mange børn, siger Mikkel Hyldebrandt Jensen.

SupportEnergi-aftalen med SEF Energi betyder helt konkret, at når man vælger at købe SupportEnergi hos SEF Energi i form af el og naturgas, så modtager Landsforeningen Børns Voksenvenner økonomisk støtte i takt med, at man forbruger el og naturgas.

Eksponering i hele landet
Med den nye SupportEnergi-aftale får SEF Energi udbredt konceptet til hele landet.

- Det er første gang, Landsforeningen Børns Voksenvenner har indgået denne type aftale, og vi ser frem til at præsentere den for alle dem, der i øvrigt følger os. Vi understøtter aftalen med en række markedsføringsmaterialer i form af flyers og plakater, og vil selvfølgelig også gøre opmærksom på vores nye samarbejde via Børns Voksenvenners sociale medie-platforme, siger Mikkel Hyldebrandt Jensen.

SEF Energi har gennem de seneste tre år indgået mange lignende aftaler med en række foreninger og klubber - primært på Sydfyn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078