23948sdkhjf

Det sker: Møder for offshore-branchens leverandører og underleverandører

Danish Offshore Energy Group, DOEG, afholder tre møder d. 7. 8. og 9. december, hvor leverandører og underleverandører inden for offshore olie- & gas-industrien mødes
Det er Danish Offshore Energy Group, der ønsker at informere om de helt aktuelle muligheder, der ligger indenfor olie- & gas-industrien.

Møderne skal desuden skabe mulighed for, at virksomhederne kan samarbejde omkring markedsføring, eksport eller produktudvikling.


Fokus på fjernmarkederne
I branchen er der stor fokus på fjernmarkeder, hvor udviklingen går strygende – for eksempel Brasilien, hvor der investeres store summer i udvinding af olien ud for kysten.

- I Danish Offshore Energy Group gør vi en stor indsats for at få danske eksportører ud på det brasilianske marked, men det er et vanskeligt tilgængeligt marked, der kræver mange ressourcer at få succes på - derfor skal vi ikke glemme et land som Norge, der er yderst interessant for underleverandører, som fremstiller maskinkomponenter efter tegninger”, understreger Jørn Hansen, og fortsætter:

- Virksomheder i den norske olie & gas-industri har store ordrebøger, og der er mangel på underleverandører, der kan levere kvaliteten og har certifikaterne. Der er rigtig store muligheder for danske underleverandører i Norge, hvilket man kan høre mere om på de tre møder i december”.

Møderne afholdes:
D. 7. december kl. 9:30 ved DESMI A/S, Tagholm 1, 9400 Nørresundby
D. 8. december kl. 9:30 ved FORCE Technology, Hjortekræsvej 99, 2800 Kgs. Lyngby
D. 9. december kl. 9:30 ved Falck Nutec, Uglviggårdsvej 3, 6750 Esbjerg Ø


Tilmelding kan foretages på www.dk-offshoreenergy.dk
http://www.dk-offshoreenergy.dk/page6642.aspx

Mere information om de tre møder findes på www.dk-offshoreenergy.dk
http://www.dk-offshoreenergy.dk/page6642.aspx
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078