23948sdkhjf

Affalds- og energiselskab bliver til Argo

Affalds- og energiselskabet Kara/Noveren skifter navnt til Argo. 

Det er bestyrelsen hos Kara/Noveren, der har ønsket at ændre navnet, som selskabet har båret siden fusionen af de to daværende selskaber Kara og Noveren i 20017.

Navnet Argo er valgt fordi det fortæller noget om hvem og hvad virksomheden er. Samtidig er navnet dannet af forbogstaverne for selskabets tre strategiske hovedområder affald, ressourcer og genbrug plus et O for overskud.

Det skriver selskabet på sin hjemmeside. 

-  Argo er navnet på det mytologiske skib, der sejlede den første tur over verdenshavene, og navnet på et stjernebillede på den sydlige stjernehimmel. Det rummer således også en metaforisk dimension af entreprenørskab og evne til at se ting i det store perspektiv og indgå i et større kredsløb, siger bestyrelsesfrormand for Argo og borgmester i Solrød, Niels Hörup om det nye navn. 

Også direktør Trine Lindegaard Holmberg er glad for det nye navn. 

- Argo er meget intuitivt nemt at udtale og det har en god rytme, hvilket gør det let at huske, siger direktør Trine Lindegaard Holmberg og til føjer:

- Vi glæder os meget til at tage det nye navn i brug fra mandag den 30. oktober, og håber at alle vil tage godt imod det.

Kara/Noveren er et affalds- og energiselskab, der behandler affald for borgere og virksomheder i ni kommuner på Sjælland. Selskabets primære opgave er at sikre, at affald på alle måder omdannes til ressourcer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093