23948sdkhjf

Efter opkøb: Vi har fået flere muskler

Better Energy og AT Solar vil nå en 1 GWh i 2020.

Udvikler af solenergi Better Energy har købt sig ind i ejergruppen i solcellevirksomheden AT Solar i Sønderborg.

- Sammen kan Better Energy og AT Solar styrke vores portefølje af tilbud til kunderne, vores markedstilstedeværelse, innovation, driftseffektivitet samt understøtte vores strategiske mål om at øge den installerede kapacitet op til 1 GWh i 2020. Det tættere samarbejde åbner op for nye muligheder og øger vores globale vækstmuligheder og konkurrenceevne, siger Rasmus Lildholt Kjær, managing partner i Better Energy.

Hos AT Solar er man super glad for det nye set-up, hvor AT Solar får status som selvstændigt datterselskab under Better Energy.

- Vi fortsætter som intet var hændt, samme juridiske set-up, samme navn. Vi har bare fået flere muskler, siger Nicolai Faaborg Andresen om partnerskabet.

Alt under én hat
"Flere muskler" betyder flere ting. Selskaberne får sammen mulighed for at byde ind på alle typer af anlæg. Samtidig vil man i fremtiden lægge en mere integreret tilgang for dagen, hvor arbejdet omfatter alle områder af et solcelleanlægs livscyklus. 

- Better Energy er stærke på markanlæg. Det ønsker vi (AT Solar, red.) at gøre mere ved. Better Energy har til gengæld ønsket at udvide med de tagbaserede anlæg hos virksomheder og boligforeninger, fortæller Nicolai Faaborg Andresen og tilføjer:

- Vi får nu hele værdikæden med. Fra udvikling og projektering til construction, engineering, drift og vedligehold, forklarer Nicolai Faaborg Andresen.

Danmarks største 
Partnerskabet mellem At Solar og Better Energy er langt fra nyt. Man har tidligere samarbejdet på storskalaprojekter og visionen for dette - noget mere formaliserede - samarbejde er da også ganske klar og tydelig.

- Med dette tiltag, har vi et set-up, hvor vi sammen med Better Energy bliver Danmarks største solcelle-projektudvikler/ -entreprenør og energi-investor, siger Nicolai Faaborg Andresen. 

Både Better Energy og AT Solar fortsætter med samme ledelse som hidtil

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094