23948sdkhjf

Adm. direktør i Ewii fratræder

Efter gensidig overenskomst er bestyrelsen og administrerende direktør Knud Steen Larsen blevet enige om, at Knud Steen Larsen fratræder dags dato.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Fratrædelsen kommer efter beskyldninger om dobbeltroller og inhabilitet - beskyldninger som Knud Steen Larsen tidligere på måneden afviste i en kortfattet pressemeddelse.

Det skete i forbindelse med Knud Steen Larsens udtræden af bestyrelsen hos Energi Danmark.

Dengang lød det fra Knud Steen Larsen:

- Det er suverænt min egen beslutning, og den er meldt ud rettidigt og efter forskrifterne på førstkommende bestyrelsesmøde i Energi Danmark. Formelt sker en udtræden i forbindelse med en generalforsamling, og denne blev afholdt i fredags, hvor jeg valgte at sætte direktør Chris Dahlerup ind i stedet for mig. Det er helt udramatisk, og det har altså intet at gøre med den negative, usande og faktuelt forkerte presseomtale, der i øjeblikket opleves mod mig, siger Knud Steen Larsen.

Men nu har Knud Steen Larsen med Ewiis velsignelse altså valgt at trække sig som adm. direktør.

Bestyrelsesmødet i dag

På det længeventede bestyrelsesmøde i dag modtog bestyrelsen en grundig juridisk ekstern redegørelse vedrørende de faktuelle og juridiske forhold i sagen omkring påstået dobbeltrolle.

- Konklusionen på redegørelsen var, at der ikke er handlet i strid med nogen regler fra Knud Steen Larsens side - herunder habilitetsregler - og at koncernens omfattende compliance-programmer fungerer tilfredsstillende, skriver Ewii i redegørelsen.

Bestyrelsen tog den juridiske redegørelse til efterretning. Herudover blev der redegjort for forholdet vedrørende de i pressen omtalte netværksrejser. Bestyrelsen tog også denne redegørelse til efterretning. Bestyrelsen har således bragt disse sager til endelig afslutning.

Bestyrelsen konstituerede herefter økonomidirektør Jens Christian Sørensen som midlertidig administrerende direktør i Ewii Koncernen.

Opdateret 15:44

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125