23948sdkhjf

Ib Andresen Industri etablerer produktion i Thailand

Ib Andresen Industri har etableret en produktionsenhed i Thailand, hvilket skal komme kunder inden for solar- og vindindustrien til gode.
Ib Andresen har etableret produktion i Thailand. Fabrikken er beliggende i en såkaldt free zone i Bangkoks containerhavn (Laem Chabang).

Udvidelsen med produktion i Asien sker for at efterleve kundernes strategiske behov for en international samarbejdspartner inden for udvikling, produktion og montage af kundespecifikke stål- og aluminiumskomponenter. Ib Andresen Industri kan konstatere, at kunderne bliver mere og mere internationale og behovet for at matche de internationale konkurrencevilkår bliver større.

Hvorfor Thailand?
Omkring årsagen til udvidelsen af virksomhedens produktionsfaciliteter siger direktør for forretningsudvikling Tom Andresen:

- Vores kunder efterspørger det ganske enkelt. Vi har mere end 40 års erfaring som underleverandør til den nordeuropæiske stålindustri og bearbejder årligt over ½ million tons stål. Vores mange års erfaringer har givet os en know-how og en række effektive systemer til håndtering af produktionsplanlægning, kvalitetssikring og ordrebehandling, siger han og fortsætter:

- Så da vores kunder nu efterspørger løsninger, som med fordel kan løses med produktion i Asien, har vi overført vores danske systemer til vores nye thailandske virksomhed. De gør os i stand til at tilbyde det bedste fra to verdener; nemlig en etableret underleverandør i Europa kombineret med fordelene ved produktion i både Europa og Asien.

Målgruppen for virksomhedens produktion i Thailand er større industrikunder inden for bl.a. vind- og solarindustrien med behov for formede stål- eller aluminiumsemner.

Logistisk setup
Med kombinationen af produktioner i både Danmark og Thailand kan virksomheden med fokus på totaløkonomien sammensætte en løsning, som præcist tilgodeser kundernes behov for kvalitet, konkurrencedygtighed og ikke mindst forsyningssikkerhed.

Forsyningssikkerheden er vigtig i forbindelse med valg af underleverandører fra Fjernøsten, og det er alfa og omega, at det logistiske setup fungerer. Det har derfor været afgørende at finde en lokation, hvor den logistiske infrastruktur er i top, så virksomheden kan betjene kunderne i Europa og Asien bedst muligt.

Fabrikken i Thailand ligger i Laem Chabang, som er et industriområde lidt syd for Bangkok. Området er bl.a. hjemsted for Thailands største dybvands containerhavn og størstedelen af al international shipping til og fra Thailand bliver håndteret i Laem Chabang.

Desuden er fabrikken beliggende i en free zone, hvilket betyder, at råvarer, halvfabrikata og færdigvarer ikke bliver pålagt nogen former for told eller afgift ved levering til eller udskibning fra Thailand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078