23948sdkhjf

Danisco-selskab modtager pris for enzymer til biobrændsel

Genencor, en division under Danisco A/S, har modtaget Frost & Sullivans New Product Innovation Award 2009 for enzymer til produktion af biobrændstoffer.
Prisen er tildelt Genencors Accellerase®-produkter, der omfatter enzymer til konvertering af biomasse til sukker, et vigtigt element i produktionen af cellulosebaseret ethanol og andre avancerede biobrændstoffer og biokemiske produkter.

Ifølge Frost & Sullivan bidrager Accellerase®-produkterne til større fleksibilitet på råvare- og forbehandlingsområdet, bedre procesøkonomi, supplerende produkter og alsidighed, og disse markante fordele hæver produktet over de konkurrerende produkter.

- I kølvandet på COP15 er den verdensomspændende indsats for vedvarende, alternative brændstoffer i kampen mod klimaændringerne større end nogensinde, sagde Executive Vice President Philippe Lavielle, Business Development, Genencor.

- Vi er glade for at være en del af den internationale indsats og beærede over at modtage denne pris fra Frost & Sullivan.

- Genencors lange tradition for forskning og udvikling i biobrændstoffer på basis af cellulosebaserede enzymprodukter, der kan nedbryde råvarer (ikke fødevarer) på en omkostningseffektiv måde, er i verdensklasse, sagde Vice President Bjarne Adamsen, Business Development, Genencor.

- Det er altid en ære at blive anerkendt for sin indsats af velansete organisationer – først af American Institute of Chemical Engineers (AIChE), som tildelte os deres Sustainable Energy Award i november, og nu af Frost & Sullivan.

- Det er en stor glæde at kunne tildele New Product Innovation Award 2009 for enzymer til produktion af biobrændstoffer til Genencor, et selskab der er parat til at yde et væsentligt bidrag til industrien for bæredygtig energi, sagde Research Analyst Christina Priya Dhanuja fra Frost & Sullivan.

- Accellerase® løser væsentlige procesøkonomiske udfordringer og bidrager til større fleksibilitet på råvare- og forbehandlingsområdet; Genencor har således potentiale til at tiltrække kunder fra både bioraffinaderier og raffinaderier for traditionelle, fossile brændstoffer, der er på vej ind på biobrændstofmarkedet.

Genencor leverer Accellerase®-produkterne som led i selskabets strategi om at styrke dels det cellulosebaserede ethanolmarked, som selskabets enzymforretning er rettet mod, og dels selskabets joint venture DuPont Danisco Cellulosic Ethanol LLC (DDCE), som udvikler og leverer integrerede teknologipakker til produktion af ethanol baseret på biomasse

Kilde: Danisco

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079